PARTYINFO

 

NEXT STATION

Datum konání:
17.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Nameless DJs: Saym, Azurit, ADM, Plotek, Egg, MCs: Sonic & Happy, Rich (Bassbeast), Romana (exdust)
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 30 czk, poté 60 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Egg
22:00 - 23:00 ADM
23:00 - 24:00 Plotekk
24:00 - 01:30 Rich
01:30 - 03:00 Romana
03:00 - 04:00 Saym
04:00 - 05:00 Azurit
 
 
Páteční Next Station v Matrixu
V pátek se v režii Nameless sound systemu koná v klubu Matrix rozmanitá drum and bass party, kde  zahrají hosté dj Rich z Bass Beast a djka Romana z Exdust, za pořádající pak Saym, Azurit, Egg, ADM, Plottekk, mcs Happy a Sonic. 
 
Akce začíná od 20 hodin a první začne desky roztáčet dj Egg, který tíhne k techstepu a neurofunku, po něm nastoupí ADM spíš s liquidfunkovým laděním, potom skočíme do trochu víc amenových vod, kdy se představí dj Plottek – ten je doma ve vodách jump-upu, junglu a raggajunglu. Na něj naváže hlavní host večera, zakladatel Bass Beast soundsystému dj Rich. Od něj můžete čekat jak prověřené raggajungle pecky, tak i novinky a raritky, nedávno zrovna lovil v ruských raggjunglových vodách. Po Richovi nastoupí další vzácný host – djka Romana, která přitvrdí muziku a od raggajunglu se dostaneme opět ke klasickému energickému drum and bassu. Po jejím setu nastoupí dj Saym, od kterého můžete čekat také vysoce taneční náboj, stejně tak jak od dalšího dje Azurita. A pokud bude ještě nálada a síla, Nameless djs si nakonec hodí obíhačku kolem djského stolu (a při ní budou samozdřejmě hrát :)

Ještě jste o Nameless soundsystému neslyšeli? Tak čtěte, jak svojí crew zhodnotil dj Saym: „Naše banda začala v roce 2008 na Jižním Městě, z důvodu stejných zájmů k DNB. 2.2. téhož roku jsme uspořádali menší akci v naší jižácké zóně v jednom nejmenovaném baru o kapacitě 50 lidí, což se nám ukázalo jako malý prostor, protože nás přišlo neočekávaně podpořit 230 lidí a to nám dalo další impuls k rozvoji našeho systému Nameless. Od té doby jsme byli zváni na viditelné akce, na kterých jsme se seznámili s mnoha dobrými a užitečnými lidmi. Tato scéna nás úplně pohltila a doufáme, že do budoucna to zase bude ještě lepší.

Navíc návštěvníci Matrixu budou mít možnost vidět výstavku fotek z Playground surf campu ve Francii, který i letos nabízí možnost se po celé léto věnovat surfování včetně odborného vedení v češtině, zapůjčení surfu a neoprénu (více www.playgroundtravel.cz).

Party Next Station začíná od 20h v pátek 17.7. v klubu Matrix, Koněvova 13, Praha 3, www.matrixklub.cz, koná se v rámci jungleDNB.cz série a vstupné je do 22 hodiny 30Kč, později 60Kč a hraje se nejméně do pěti ráno.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016