PARTYINFO

 

PLUMLOVE 09

Datum konání:
26.06.2009 - 28.06.2009
Místo konání:
Plumlov - zámek Plumlov
DJs:
IM Cyber, Kaisersoze, Daho & Ginger, Alleki, Mooris & Booris
Live:
Zion Squad, Green Smatroll, 3F crew , Splitter and Carl, Něco Mezi, Sto chutí
Info:
http://www.plumlove.unas.cz
Popis:
vstup 300 czk, na jeden den 150 czk
 
 
Přinášíme vám informace k festivalu PlumLove 2009
Festival PlumLove se během dvou let stal významnou kulturní a společenskou akcí Olomouckého kraje. Má ambice navázat na dobré ohlasy z předchozích ročníků a vytvořit ze sebe stálici na poli letních open-air festivalů. Na loňský úspěšný ročník letos naváže festival, který přinese plno novinek jak v rámci programové dramaturgie festivalu, tak i služeb návštěvníkům a v neposlední řadě dojde i k rozšíření nehudebního programu. Letos probíhá v datu od 26.června do 28.června 2009. Oproti předešlým ročníkům se letos organizátoři rozhodli rozšířit festival o další pódium. Návštěvníci tak budou mít možnost rozhodnou se mezi tradiční scénou na Plumlovském zámku a nově také mezi podiem, umístěným v prostorách ATC Žralok.
 
V kempu se také mohou ubytovat návštěvníci festivalu, ale doporučujeme provést rezervace ubytování v chatkách s dostatečným předstihem. Hlavní hudební osa festivalu se tím rozděluje na dvě větve a na své si tak přijdou jak milovníci akustické, tak i elektronické hudby.



V sobotu pak nabídne scéna Plumlovského zámku pražskou SKA kapelu Green Smatroll hranické funky Modrá opice, prostějovskou hip hopovou naději 3F crew, nebo stálici PlumLove Splitter and Carl, ale to je jen vrcholek dvoudenního hudebního maratónu. Na své si přijdou i fandové jazzu, pro které bude připraveno hned několik unikátních projektů, jako například Panoráma nebo hudebně-nehudební Laxemberk, určených pouze pro PlumLove, takže je zaručeně už jindy neuslyšíte.

Návštěvníci se budou moci zúčastnit žonglerských workshopů. Po celou dobu festivalu poběží v Kamenném sále projekce studentských a nezávislých filmů. Neděle bude ve znamení jazzu ale především divadla. Uspěšné představení souboru Tragaču Tragaču: Ženské (možná I na batmana někdy padne smutek od olomouckého divadla Tramtarie), Divadlo Point a další. Současně s tímto programem bude na scéně v ATC Žralok probíhat velice vydařený program. Vše odstartuje páteční Graffity jam který hutebně doprovodí čtveřice DJ’s - MALDA, BECK, D-TONATE, COOL P. Pro vítěze tohoto contestu je přichystaná cena kterou věnuje Raps hop. V polovině večera se BPM zdvojnásobí do rytmů jungleu a drum and bass. Vystoupí i jedna z top českých DJek IM CYBER!

Sobotní program se ponese v duchu rovného beatu. Vyspoupí rovný tucet Dj’s. Stylově tento večer bude opravdu rozmanitý. Bude se hrát od starého dobrého houseu, electra, breakbeatu přes tech-house, minimal až po ostré techno.

Počet návštěvníků festivalu každý rok roste a proto je tu letos nově možnost rezervace lístků v prodejnách Titty Twister, kde k nim dostanete malý dárek. Cena vstupného je na 1 den 150 Kč a na 3 dny 300 Kč. Součástí festivalu bude info-stánek s drogovou prevencí, který zajišťuje organizace Podané ruce. Výtěžek ze vstupného bude věnován na dobročinné účely a část na obnovu a rekonstrukci prostoru Plumlovského zámku. Festival PlumLove je unikátní díky své jedinečné poloze a díky spojení historie a genia loci Plumlovského zámku s obrovskou zásobou hudebních a uměleckých talentů současnosti.

Web festivalu: www.plumlove.unas.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016