PARTYINFO

 

SUPPORT CHILLI.ORG!

Datum konání:
12.06.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Inside Kru, Sayko, Soldik, Zero Rockers, EAC, Mateyk, Netikz, Chilli.org
Info:
http://www.chilliorg.cz
Popis:
start 21:00, vstup 60/99 czk
 
 
Informace o brněnské akci Support Chilli.org!
V pátek 12. června se na brněnském Favále uskuteční akce na podporu občanského sdružení Chilli.org. Akce bude tematicky zaměřena na dnb, concscious hip hop, dubstep, tekk a chillout.
 
Headlinerů bude tento večer hned několik. Poprvé v Brně vystoupí pražská hip hopová formace INSIDE KRU se selekcí zaměřenou převážně na concious hip hop! Poté se na parket dostaví drumandbassový specialisté ve special b2b setu - SAYKO (2.3) a SOLDIK (Bassinfection crew).  Následovat bude jungle, dubstep a tekk v podání ZERO ROCKERS a EAC. Akci odstartuje ragga hip hopový set v podání Netikze (Bassinfection crew) a Mateyky (Pawlac zewls).



Druhá stage bude striktně chilloutová s informačním přesahem;) V hlavní roli se představí Chilli.org. Nebudou chybět standartní vychytávky, které toto sdružení nabízí - drug info, chillout music, H20 & ovoce zdarma. Podpoří je Inside kru s klasickou Ninja tune selekcí.

VJ PANKAO, Dekorace PUNKWA a CHILLI.ORG!

SUPPORT CHILLI.ORG!
 
Akce je pořádána na podporu občanského sdružení Chilli.org, které se snaží nestranně informovat o psychoaktivních látkách (drogách). Chilli.org reprezentuje racionální přístup odpovědného zacházení s psychoaktivními látkami s vědomím rizik a pravidel, ale i s požitkem (uvědomit si ev. potřebu pomoci a umět ji i vyjádřit). Hlavní částí projektu jsou chillouty na festivalech kde nabízí místo pro odpočinek, občerstvení, krizovou intervenci, první pomoc a především objektivní informace o legálních i ilegálních drugz. Provozuje taky informační webové stránky s možností on-line poradenství.

www.chilliorg.cz

Inside Kru DJs

Historie činorodé party břevnovských patriotů, z nichž v Břevnově už paradoxně nikdo nebydlí, je dost zamotaná. Říct je třeba to, že na začátku všeho byl hiphopový dýdžejský tandem Bica - Groover, na který se v průběhu let nabalovali další dýdžejové a rappeři, až vznikla početná a co do hudebního vyznání pestrá základna (kromě živé sekce můžete v klubech slýchat pod hlavičkou Inside dohromady pět DJs), která má společný cíl - nepovrchní hiphop. Neřeší trendy a do hip hopových beatů míchá prvky ragga nebo soulu tak, jak to cítí, tak, jak jí to šmakuje. Základní charakteristiky: zápal, radost, svoboda, fůra energie a nulová faleš. Z této partičky nás poctí na akci Support Chilli.org svou přítomností Bica a Ezop! Krom main stage vystoupí se svými sety i na menší stagi s klasickou chillout Ninja tune selekcí.

Sayko

Je jednou z takřka kultovních postav české d'n'b scény. Je jedním z nejdéle hrajících DJs u nás a stal se prakticky živoucí legendou. Hraje už od roku 1992 a za tu dobu zahrál na stovkách akcí, od free akcí až po masovky s Kemalem, DJ Hype, LTJ Bukemem, Aphrodite, D-Bridge, Technical Itch či DieselBoy. Publikum si získal nejenom precizním mixováním, ale také obrovskou energií, která z jeho setů přímo srší a v neposlední řadě také originální muzikou, kterou hraje. Vládne krystalicky čistou mixovací technikou a zároveň je skvělým turntablistou. Jeho hlavní parketa je zatraceně tvrdý jungle, dává si ale i muzikální najazzlé kousky a nevynechává aní příbuzné styly jako breakbeat a hip hop. 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016