PARTYINFO

 

ERROR

Datum konání:
05.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Café Amsterdam
DJs:
Acustic Terrorist & Wwera, Vjs A-Kit CTG 37 feat Colin.Cat
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Nu-rave a electro víkend v Café Amsterdam!
Máte rádi nu-rave, clash a electro? V pátek 5. 6. 09 si můžete zadovádět na párty Error v Café Amsterdam. Parket rozvíří djs Acustic Terrorist & Wwera. A co vás čeká v sobotu 6. 6. 09? Párty Maximal Baby! Hudební parket rozvíří dvojka Rhys Davies a Sly Antro z Velké Británie. Jejich specialitou je především nadupaný uplifting house a také electro house. Přijďte si tedy zadovádět do Café Amsterdam a věřte, že se vám nebude chtít domů! Dále vám bude k dispozici nově otevřená zahrádka, fresh ovoce, víkendové mecheche v podobě panáku zdarma podle holandského stylu (více na stránkách).
 
Máte rádi nu-rave, clash a electro? V pátek 5. 6. 09 si můžete zadovádět na párty Error v Café Amsterdam. Parket rozvíří djs Acustic Terrorist & Wwera. Těšte se na páteční divokou jízdu! Dále vám bude k dispozici nově otevřená zahrádka, fresh ovoce, víkendové mecheche v podobě panáku zdarma podle holandského stylu (více na stránkách).

6. 6. 09 na vás čeká sobotní párty Maximal Baby! Hudební parket rozvíří dvojka Rhys Davies a Sly Antro z Velké Británie. Jejich specialitou je především nadupaný uplifting house a také electro house. Přijďte si zadovádět a věřte, že se vám nebude chtít domů! Dále vám bude k dispozici nově otevřená zahrádka, fresh ovoce, víkendové mecheche v podobě panáku zdarma podle holandského stylu (více na stránkách).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016