PARTYINFO

 

COSMIC TRIP WARM UP

Datum konání:
05.06.2009 - pátek
Místo konání:
Poděbrady - Momo Lounge Bar
DJs:
Quickie, Mountains
Popis:
start 21:30
 
 
Poděbrady se v pátek roztancují na Cosmic Trip
Počasí na víkend není nic moc, zalezte do klubu a vyjděte z něj až v sobotu ráno. Budete-li v pátek v Poděbradech, máte o důvod víc, v klubu Mono Lounge se pod taktovkou DJs Quickie a Mountains uskuteční warm up party na open air festival Cosmic Trip. 
 
V oblíbeném podniku na náměstí Jiřího z Poděbrad se tento pátek zastaví seriál wam up parties na 12. ročník festivalu Cosmic Trip. Ten se letos rozloží 19. a 20. června na letišti Úžín u Ústí nad Labem.

Quickie i Mountain neodmyslitelně ke Cosmic Tripu patří od jeho vzniku. Ostatně prvně jmenovaný, matador české techno scény, festivalu vymyslel jméno a je jeho současný promotér.

Party v Mono Lounge začíná v 21.30 hodin.



Cosmic Trip naservíruje přes sto DJs a projektů

Na Cosmic trip přijedou reprezentovat techno berlínského labelu Tresor DJ Alexander Kowalski, Neil Landstrumm live, Recyever Dogs, Stewart Walker live, ze Španělska přijede zahrát živě projekt Exium. Zlomené beaty naservíruje Tony Coleman, šéf proslulého londýnského labelu Hospital Records a hlava projektu London Elektricity. Za gramofony se vystřídá s "hot" jménem Frictionem a zástupcem projektu Vicious Circle.

Tradičně silná bude také sestava z Čech a Slovenska. Fanoušci techna se můžou těšit na přední DJs, za všechny jmenujme: Toky, Agent, Pietro, Quickie, THC, Mountain, Elektrabel, Z-Aires, Pavel Krejdl a Daho & Ginger. Domácí drumandbassovou scénu budou reprezentovat Pixie, Brooklyn, IM Cyber, Katcha, Suki, Nitropank, Sweg nebo Deadly Viperz.

Ze Slovenska přijede nejvýraznější tvář tamní drumandbassové scény DJ Smote, jehož pecky vycházejí na respektované britské značce ještě respektovanějšího LTJ Bukema. Hudební fajnšmekří jistě ocení koncert legendární Moniky Načevy s akrobatem za gramofony DJem Fivem.

Specialitou Cosmic Tripu bude stage pražského afterparty klubu Studio 54, které bude hrát přes čtyřicet hodin non-stop. Jeho příznivci se můžou těšit na většinou rezidentů klubu, namátkou Enrico, Texx, Madman a další.

Nejlevnější dvoudenní vstupenky koupíte on-line přes shop.techno.cz za 650 Kč. Aktuality z příprav Cosmic Trip festivalu sledujte na www.cosmictrip.cz.

Přidejte se do skupiny fanoušků Cosmic Tripu na Facebook. Hledejte Cosmic Trip – Back2Roots
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016