PARTYINFO

 

LAMB

Datum konání:
30.07.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Lamb (uk), U-Prag
Popis:
start 20:00, vstup 620/750 czk, koncert byl vyprodán!
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Lamb se se svým reunionem chystají na tuzemskou premiéru v Lucerna Music Baru
Britští Lamb se při svém comebacku premiérově představí v pražském Lucerna Music Baru
D Smack U Promotion přiváží letos jednu hudební lahůdku za druhou. Po Planet Festivalu, který se uskuteční ve dnech 5.-6.2009 v Táboře a na kterém vystoupí například Klaxons, Orbital, Pendulum, White Lies, Peter, Bjorn and John, Transglobal Underground a spousta dalších kapel, po kultovní americké kapele Yeah Yeah Yeahs, která vystoupí 1.7. v Roxy nebo jihoamerických Bajofondo, kteří se 21.7. vrátí do Lucerna Music Baru, je tu další skvělá zpráva. Britští Lamb, kteří ohlásili na letošek comeback, vystoupí 30.7. premiérově v České republice!
 
Britské duo Lamb vzniklo v Manchesteru v půli devadesátých let. Producent Andy Barlow a zpěvačka Lou Rhodes vydali 4 alba a v roce 2004 se rozešli. Lou Rhodes vydala dvě sólová alba a letos oznámili comeback. Jejich trip-hop je kombinací všeho možného od acid jazzu po drum'n'bass, s výrazným projevem zpěvačky Lou Rhodes, která sólově vystoupila na Festivalu Pohoda. V Česku Lou Rhodes ani Lamb nikdy nevystoupili, letos zažije Praha jejich premiéru.

Vstupenky v stítích Ticketpro, Tikcketstream a Ticketportal v prodeji od 8.6.2009 za 620,- Kč + poplatky, na místě za 750,- Kč. Klub bude otevřen od 20:00.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z koncertu Lamb od Myclicka
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016