PARTYINFO

 

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2009

Datum konání:
02.07.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - ČKD Kolbenova
DJs:
Mike Trafik, Face, Kaplick, Mikuláš
Live:
Toxique, Face2Face, latino dancers Danza Alma
Popis:
start 14:00, vstup 180 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední informace k Havana Club Grand Prix 2009
Soutěž barmanů s exkluzivním hudebním line upem
Popový objev Toxique, hip-hopový velmistr Mike Trafik z PSH či jeden z nejlepších domácích breakbeatových DJs Kaplick. To není část line-upu letního hudebního festivalu, ale jen pár jmen, které ve čtvrtek 2. července doprovodí v tovární hale Kolbenova v Praze 9 rozjetou barmanskou show Havana Club Grand Prix 2009.
 
Barmanské a hudební exhibice pod hlavičkou Havana Club patří už několik roků ke správnému zahájení pražské prázdninové sezóny. Letos poprvé proběhne Havana Club Grand Prix v obří tovární hale Kolbenova v Praze 9. A velký prostor bude skutečně třeba. Protože při strhující flair show těch nejlepších domácích barmanů budou láhve lítat hodně vysoko.

Jenže na Havana Club Grand Prix 2009 se bude nejen na co dívat, ale co poslouchat. Line-up účinkujících totiž připomíná spíše hudební festival. Hlavním tahákem je elektropopová kapela Toxique v čele s charismatickou zpěvačkou Klárou Vytiskovou. Ihned po vydání debutového alba si jich všimly nejen tisíce českých posluchačů, ale i odborná veřejnost. Kritikové letos navrhli skupinu Toxique na čtyři hudební ceny Anděl, kapela nakonec obhájila „pouze“ Objev roku.

Pokud však máte raději trochu tvrdší beaty a rychlejší rytmus, budou tu připraveni čtyři žánrově nesrovnatelní DJs. Zatímco Mike Trafik, člen legendárních PSH, patří k nejlepším domácím hip-hopovým selektorům, bez DJe Kaplicka by byl breakbeat v Česku jen okrajovým žánrem. Rovné beaty v podobě techhouseu na Havana Club Grand Prix 2009 zkrotí na svých gramcích DJ Face a klubový projekt Face2Face. Tu správnou energizující atmosféru k pití kubánského rumu dotvoří funkujícím latino setem party bavič DJ Mikuláš.

Havana Club Grand Prix 2009 začíná ve čtvrtek 2. července v tovární hale Kolbenova v Praze 9 už ve 14.00, vstupné pořídíte za bezkonkurenčních 180 korun v síti Ticketpro. V ceně lístku je navíc pro každého z vás jeden drink zdarma! Po celou dobu akce, která skončí až 3. července s východem slunce, vám přední domácí barmani namíchají z Havana Club rumu koktejly Mojito, Cuba Libre, Havana Cubata, Hemingway special a Pina Colada za sympatických 70 korun.

Harmonogram akce

Adresa: Tovární hala Kolbenova, Kolbenova ulice, Praha 9
Začátek akce: 14.00 hod
Zahájení mixologické soutěže: 14.00 hod
Vyhlášení mixologické soutěže: 20.00 hod
Zahájení flairbartending: 20.30 hod
Vyhlášení flairbartending: 23.30 hod
Konec akce: 04.00 hod
 
Havana Club Grand Prix 2009 - Odstartujte léto v rytmu hudby a skvělých koktejlů!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016