PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
13.06.2009 - sobota
Místo konání:
Zlín - Sportovní hala Novesta
DJs:
David Bowles & Drum–ID, Chris Sadler, Pat Heart, Manio
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
vstup na místě 300 czk
Line-up:
21.00-22.15 MONORIDERZ LIVE
22.15-22.30 Představení¬ soutěžících podniků - moderuje Juan
22.30-23.30 DJ MANIO
23.30-01.00 DJ DAVID BOWLES feat. Drum-ID on live djembé
01.00-03.00 DJ CHRIS SADLER
03.00-04.00 DJ PAT HEART
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 DJ PAT HEART
 
 
Zlínští barmani pilují na sobotní souboj
Který bar bude reprezentovat Zlín v republikovém finále?
Zlínští barmani mají poslední možnost zamíchat složením finalistů celorepublikové barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2. Právě ve zlínské hale Novesta proběhne v sobotu 13. června 2009 poslední nominační kolo letošního ročníku této netradiční barmanské přehlídky spojené s vystoupením předních DJs. 
 
Do zlínského kola se přihlásilo pět místních podniků, pouze jeden z nich však dostane příležitost reprezentovat Zlínsko ve finále a bojovat zde o zajímavé ceny. Představme si nyní soutěžní bary:

Café & Cocktail Bar TERASSA (Zlín) – máte-li chuť na dobrou kávu nebo koktejl, navštivte zlínskou TERASSU. Nabídne vám nejen výborné teplé i studené nápoje, ale i příjemné posezení v designovém interiéru.

LOFT 577 (Zlín) – od konce letošního ledna funguje ve Zlíně umělecká kavárna Loft 577. Prostory navržené architektem Pavlem Mudříkem doplňují pohodlné sedačky a samozřejmě bar, za kterým vás ochotně obslouží barmani. Programem se Loft 577 snaží strefit do vkusu široké veřejnosti: vychutnat si zde můžete jazzové koncerty, vyslechnout přednášky a besedy na zajímavá témata nebo shlédnout  film či divadlo.  

www.loft577.cz

Golem Gambrinus Klub (Zlín) – zlínský hudební klub pořádá koncerty kapel i žánrové večery od rocku, přes hudbu 80. let až po hip-hop. Pokud si budete chtít oddechnout od zábavy v hlavní části klubu s podiem a tanečním parketem, dostatek příležitostí k příjemnému posezení a konverzaci najdete v ostatních částech klubu s celkem čtyřmi bary.

www.golemclub.info

Bar-Club Moloko (Zlín) – na první dojem zaujme originální atmosférou a designem. Je to místo stvořené pro zábavu a relax po strastech všedního dne, ale také místo na skvěle strávený večer nejen s přáteli. Bar nabízí vynikající alkoholické i nealkoholické koktejly a lahodnou kávu. Dobré pití připravené zručnými barmany si můžete v teplých měsících vychutnat na letní zahrádce. Sledovat zde můžete sportovní přenosy na plazmových obrazovkách nebo surfovat na internetu díky WiFi připojení.

www.barmoloko.cz

Orlí hnízdo (Zlín-Kudlov) – restaurace a současně music club se nachází asi 10 km od Zlína. Jak již napovídá název, podnik se chlubí vyhlídkou, kterou si mohou návštěvníci užít z letní terasy. Přitom mohou ochutnat dobroty připravené zdejšími kuchaři nebo popíjet výborný míchaný drink. Orlí hnízdo disponuje prostorným a bohatě zásobeným barem.

www.orlihnizdo.cz

Zlínská barmanská přehlídka nebude jen o skvělých koktejlech a umění barmanů. O skvělou zábavu se v hale Novesta postará duo DJ Davida Bowlese (FR) a perkusionisty Drum-ID. Kombinace tanečních rytmů a živého bubnování roztančí každého. Žhavou novinkou pouze pro tuto akci bude hostování DJ Pata Hearta (FR), který si právě pro zlínské publikum připravuje speciální exoticky laděný perkusivní house set. Výbornou atmosféru na parketu dokáží volbou svých desek vykouzlit také rezidenti akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 – DJs Chris Sadler a Manio.

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si je můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
Jaké to je, připravovat obří barmanské turné? Poslední zastávka úspěšného barmanského turné zavítá do Zlína

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Zlínští poslali nejlepší barmany do finále republikové soutěže
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016