PARTYINFO

 

EPILEPSIA WARM UP - ROUTE 333 + LET IT ROLL

Datum konání:
12.06.2009 - pátek
Místo konání:
Olomouc - S Klub
DJs:
Yabol (Polsko, Sinuous records), Shade aka Gasmask 71 (Mindsaw rec.), Vaczek (Bassinfection), Gotia (Stonedraiderz), MPU live, Ix-Tremist, Daffy, Krop-@tko (Drtek.cz), Oli_n (s-o-s), Mettik (Bassbeat), Calm, Karbous, Jencl (Ghetto s.s.), Minnaar (Psytech), Jackub (Drtek.cz)
Live:
MPU
Info:
drtek.crew@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 79/100 czk
 
 
Epilepsia warm up festivalů Route 333 a Let It Roll
 
 
Pozor. Pozor 12.06.2009 Olomouc S-Klub (AMC)! Epilepsia, kde se teď vystřídají styly jako je Dnb, Jungle, Tekk, Techno, House a Electro. Má pro vás výhodnou akci, prvních 300 návštěvníků obdrží poukaz na PIVO ZDARMA!!! Pokračování párty Epilepsia se na Main Stagi zaměřila na pozvání dalšího zahraničního hosta a to v podání polského producenta a dje v jednom Yabol ze Sinuous rec. říkající si také Mechaplex. Pozvání také přijal další úspěšný producent Shade aka Gasmask 71 z Minsaw rec.. ,svitavský Vaczech z Bassinfection Crew, šternberský guru Gotia ze StonedRaiderz Crew a taktéž nebude chybět zastoupení Drtek Crew v podání setů od Ix-Tremist vs. Daffy a Krop-@tko. Plus jako bonus nakonec v podání live setu M:PU ButchersBay Crew.

Nebude chybět ani dobrovod v podání Gogo dancer, 20KW Power Sound, Světelná show a videoprojekce 2Kangoo. Na Second Stagi z Olomouce máme zástoupení v dj a promotérovi v jednom a to Mettik z Bassbeat Crew dále mladého talentovaného dje Jackub z Drtek.cz a spíše dnb ale i house dje B-Style (Basstards). Taktéž nebude chybět ani zastoupení z S-O-S Crew ze Šternberka a to v podání dje Oli_n, z okolního města Uničova přijede zaměřený schranzem Minnaar Psytech crew. Doplní je kluci z Pardubic a to djs Calm, Karbous a Jencl z Ghetta Rybitví kde jsou holky hezký. Navíc vstup pouze do 22h. za 79,- Kč po 22h. za 100,-Kč , Každý desátý u vstupu malý dárek. Epilepsia podporuje projekty festival Route 333 a festival Letitroll. Na místě také možnost zakoupit v předprodeji lístek na festival Letitroll a to za 500,- Kč bez poplatků.

MAIN STAGE: (DNB/JUNGLE/TEKK stage)



YABOL (MECHAPLEX, SINUOUS Rec.)


Yabol je 26 letý Kuba z Lodže je zakladatelem a členem skupiny, do které patří Mechaplex: Yabol, Pylon, a nedávno Soccom Switch Technique. Na scéně drumandbassu se aktivně podílí 9 let, od 7 roku jako producent. Dnes lze jeho styl popsat explicitně: Drumandbass , Techno-HND - Quick bitů, hluboké basové tóny, Hard Techno, a Techstep. Brzo si uvědomil, že skutečná zábava začíná pouze tehdy, když se pokusí silou ve výrobě tracků. Rychle získal uznání jako producent, jeho tracky hrají i mnozí zahraniční DJs a producenti. Začal vydávat v roce 2007, když na štítku Hate rec. byly vydány dvě jeho skladby "Dominator" i "Ekpyrotic". V současné době spolu Pylonem a Soccomem, snaží přispět do mezinárodní scény jako techno-d'n'b nejlepších inscenací. Zahrál si v zemích jako Anglie, Estonsko, Česká republika, Litva, Bělorusko, Rakousko a i ve slunečné Itálii.

Pár slov o sobě - Miluji nesmysl, filozofii, diskuse o životě, film, sci-fi a moudré ženy.

Vydané lably, tracky:
FREE029: Pylon feat. Yabol + Structural - "Machinery Crossing"
Ruse Records - "Continuum EP" Yabol - "Dissociation"
Substance rec. "At Low Frequency" - Yabol - "Infnfinitesimal"
Sinuous records - sinuous019 - Yabol & Walder- "Dyskinesia"
Sinuous records - sinuousaudio001 - Yabol - "Catapult"
Venom Inc. - Digital Venom005 - Yabol - "Crime"
Venom Inc. - Digital Venom005 - Yabol - "Commutator"
Sinuous records - sinuous021 - Yabol - "Viral Replication"
Sinuous records - sinuous021 - Yabol - "Close Your Eyes"
Sinuous records - sinuousaudio - Yabol - "Event Horizon"



SHADE AKA GASMASK 71 (Cyberfire, Mindsaw rec.)

Z Olomouce Ondřej Blatný aka Gasmask 71 je místní ledoborec reprezentující Cyberfire. Už od roku 1999 se věnuje drumandbasu. V roce 2000 hraje v České Republice, Polsku, Slovensku a Rakousku. Hrál o po boku Bad Company, Ed Rushe, Simon The Bassline Smithe, Rawfulle, Mufflera, Technical Itche, Spora , Paul B, Dylana, Robyn Chaos , BSE, Mindscape, and Ride One. Tvoří tracky a vydává je na Mindsaw rec. a Nightmare rec. pod pseudonymem Gasmask 71. Mezi jeho oblíbence spadá Gein, Technical Itch, the Panacea, Counterstrike, Current Value, Donny, SPL, Raiden, Evol Intent a Limewax.



VACZECH (Bassinfection, Cbs)

Vaczech se djingu věnuje od roku 2001. Pochází ze Svitav, kde zpočátku působil jako dj u S.M.I.S.L. sound system. Poté se ho ujala agentura Cosmic Beats System, která je součástí české taneční scény už více než 6 let. Pod taktovkou CBS pořádá parties Handshake, Meadow open.air a mnoho dalších… Za zmínku stojí také středeční rezidentní noc Laminate v pardubickém klubu Žlutý pes, kterou pořádá s MC Vaantem (umerkura.cz) a která oslavila už deset let existence. V současné době propaguje nekompromisní bassinfection sound – těžkotonážní neuro dnb, melodické tunes proložené občasným amenem. Jeho sety často doplňuje dubsteper MC Side9000, zakladatel Owntempo records. Mezi oblíbence, kteří nesmí chybět v bagu, rozhodně patří Spor, Apex, Panacea, Current Value, Phace, Typecell, Evol Intent a další současní novatoři v oblasti DNB.

favourite labels: Cause 4 Concern, Citrus, Cyanide, Lifted, Position Chrome, Shadow Law, Subtitles
favourite producers: Spor, Apex, Panacea, Current Value, Phace, Typecell, Evol Intent



GOTIA (StonedRaiderz crew)

Gotia je drumandbassový dj, promotér a zakladatel StonedRaiderz crew. Na scéně působí od roku 2003 a za tu dobu si stihnul zahrát v klubech po celé ČR i zahraničí po boku takřka kompletní české drumandbassové špičky. Ze zahraničních hvězd si zahrál s brazilským mágem Ban Banem, německým Koltem Siewertsem, francouzem Ride onem či aglickým djem Ragga. Za vrcholné vystoupení považuje svůj set na Glastonbury festival v letech 2004 a 2005. Gotia ve svých vystoupeních občasně spolupracuje se zpěvačkou Pawlee. Společně s kolegou ze SRcrew dj ahZ je rezidentem olomoucké party Bubbles, kde vystupují ve společných b2b setech, při kterých je doprovází Mc Toshi.

Gotia pravidelně pořádá vlastní parties. Od podzimu do jara je to pravidelný klubový večírek Drumathic ve šternberském klubíku u Sapéra. V letních měsících jsou to Open air parties Bike and Water afterparty a Tankodrum, který v letošním roce oslaví 5 výročí. Příležitostně pak pod názvem Stoned Raiderz night spoluorganizuje večírky ve spřátelených klubech (Batiskaff, Metrochillout club). V širokém záběru drumandbassu se Gotia pohybuje na pomezí techstepu a neurofunku, nebrání se však ani liquidním deskám. Prvořadým cílem je pobavit návštěvníky a dle toho i vybírá své desky.



Ix-Tremist vs. Daffy (Drtek.cz)

Ix-Tremist: S hudbou koketuje od malička, navštěvoval ZUŠ a studoval hru na klavír. V pubertě koketoval s hip-hopem a seznámil se s programy jako je FRUITY LOOPS a jiné. V nich produkoval první hip-hopové beaty. Posléze, jak sám říká - "šel hip-hop do sraček" a začal hledat jiný hudební styl ve kterém by se realizoval. Kolem roku 2003 se seznámil s DNB a JUNGLEM. V roce 2005 ho DJ JAMAUBA (www.rebellions.info) poprvé postavil za gramofony. Dnes jej můžete slyšet na akcích po celé severní Moravě a také v severních Čechách. Jeho sety jsou složeny povětšinou z neurofunku, řízlé tekknem. V chill outu se baví breakbeatem, psytrancem a liquid funkem. Je členem DRTEK.CZ CREW a pořádá seriál akcí Astral Session v rodném městě Uničově. Taktéž se věnuje tvorbě veškeré elektronické hudby, zatím ale pouze "do šuplíku".

Daffy: Jako žák základní školy chodil do pěveckého sboru a věnoval se hře na zestové nástroje. V pubertě přišli experimenty s různými styly hudebních žánru... V roce 2005 se pres hip hop a breakbeat dostal k dnb, které ho drží dodnes. V roce 2007 se rozhodl si pořídit první desky, (většinou neurofunk), a díky Drtek a Rebellions crew ho můžete slyšet na menších, ale i větších akcích pořádaných v okolí Olomouce.

Také je doplní live projekt M:PU z ButchersBay Crew a Krop-@tko z Drtek.cz Crew


SECOND STAGE (TECHNO/HOUSE/ELECTRO stage)

Z Olomouce máme zastoupení v dj a promotérovi v jednom a to Mettik z Bassbeat Crew dále mladého talentovaného dje Jackub z Drtek.cz a spíše dnb ale i house dje B-Style (Basstards). Taktéž nebude chybět ani zastoupení z S-O-S Crew ze Šternberka a to v podání dje Oli_n, z okolního města Uničova přijede zaměřený schranzem Minnaar Psytech crew. Doplní je kluci z Pardubic a to djs Calm, Karbous a Jencl z Ghetta Rybitví kde jsou holky hezký.

www.bassbeat.wz.cz

www.s-o-s.cz
www.psytech.phorum.cz
www.drtek.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016