PARTYINFO

 

GEMINI KILL THE DRUMMER

Datum konání:
12.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Nasty No Star, Babe LN, Ghonzales, Stanzim, Mcs C-lara + Vaant, guests
Live:
Drama Jacqua
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 zdarma, poté 60 czk
 
 
Nasty No Stars a další tento pátek v Matrixu
Velká show se chystá na pátek do Matrixu na noc blíženců, čili Gemini party. Vystoupí dva  živé drum and bass projekty. Nasty No Stars v pětičlenné sestavě a Drama Jacqua, živý junglový bubeník. Páteční Matrix věnovaný blížencům, tedy rozporuplným citlivým jedincům, nabízí skvělou příležitost si užít pestrý páteční drum and bass večer.
 
Svůj program  předvedou Nasty No Stars, ve složení djka Babe LN a dj Ghonzales, mc C-lara a mc Vaant, živé bubny Drama Jacqua. Vystoupení Nasty No Stars bude mít ke třem hodinám a očekávat můžete dynamický vývoj s nástupy a pauzami MCs a bubeníka. Za gramofony se budou střídat djka Babe LN a dj Ghonzales.



Ghonzales se poslední dobou hodně orientuje na turntablismus a hiphopovější pojetí mixování, takže uvidíme extra nějaké ty technické kousky za mixem. Babe LN, djka, reprezentuje tradiční, energií a pozitivami nabitý drum and bass, je jednou z nejpopulárnějších a nejzvanějších djek, známá je též z moderátorské pozice na Radiu 1. Nasty No Stars v této sestavě prostě slibují řádný drum and bass nářez, naživo.

Drama Jacqua je uměleckým pseudonymem Toma Heriana, bubeníka a hudebníka, který v současnosti žije a hraje v Praze. Účastnil se projektů Segundo, Feng Jung Song & Trio PUO, Montage, S.O.I.L., Sato-San To and Rimbambo, samostatně vystupuje jako projekt Drama Jacqua – human drum machine, kde hraje na akustickou bicí soupravu a Ableton Live. Na blíženecké party tento pátek se představí s projektem Nasty No Stars a zároveň v samostatném hodinovém vystoupení. Ukázky jeho tvorby, za povšimnutí stojí hlavně videa skoukněte na: www.dramajacqua.com

Pozvání zahrát na oslavě přijal dj Stanzim, další moderátor Radia 1 na tomto party, dále dj Ahz ze Stonedraiderz a na úvod Qydo z Black Messa roztočí několik spíš breakbeatem nasáklých vinylů k prvním natočeným pivkům.

Na Gemini party vás čeká spoustu zábavy a k tomu ještě pár překvapení – gemini dekorace, nová světla v klubu a celý live sound system. Akce HUMAN DRUM MACHINE 4 GEMINI  začíná od 20h v pátek 12.6. v klubu Matrix, Koněvova 13, Praha 3, www.matrixklub.cz, koná se v rámci jungleDNB.cz série a vstupné je do 22 hodiny úplně zdarma, později 60Kč a hraje se nejméně do půl páté ráno.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016