PARTYINFO

 

VLNY – 6 ANNIVERSARY

Datum konání:
05.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bo.Rai & Roman Dan, guests
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vlny oslaví v pátek šest let existence
První pátek v měsíci je opět zde a tentokrát to bude extra pátek, protože Legendární Vlny oslaví na houseboatu U Bukanýra 6 let své existence. Ano je to neuvěřitelné, po 6-ti letech se po ránu nevzdáváme, hrajem dokavaď to jde, stojí nás to zdraví, hluchnem z toho, ale stále jsme tady pro vás!
 


A co jsme si pro vás na tento speciální díl připravili?


Už od 21.00 rozehraje svůj oblíbený deep na gramce náš „brejlatý“ kamarád, který tuto plavbu bude mít tu čest odstartovat. Náš další host měl hrát v pátek na festivale v Mexiku, ale díky prasečí chřipce byl festival zrušen, těšte se na něj okolo půlnoci. No a aby toho nebylo málo, tak v průběhu noci nás možná navštíví, anebo nenavštíví producent a skvělý dj, legenda deep houseu. A to není z daleka vše...po ránu nás posilní drum’n‘bassova dvojka ze Shadowbox.cz a předvedou se s náma v závěrečné houseové střídačce a když vše dopadne jak má tak bude ještě o jedno překvápko navíc ;) Samozřejmě nebude chybět ani jeden z rezidentů, takže se můžete těšit na supermana Romana a krávu Bóďu.

6 let Legendárních Vln začíná ve 21.00, na minulých narozkách jsme hráli do poledne tak doufejme, že se to nebude opakovat....See ya there

PS: Žádný neni!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016