PARTYINFO

 

IN MUSIC SESSION - AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
05.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Filthy Funk Funk (uk), Bon Finix, Vectif, Tripmain, Elite, Martin Frank, guests
Popis:
start 22:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Velké finále Axe Instinct Tour proběhne v Radosti FX a na palubě TRAMixu!
V pátek 5.6. budete mít poslední možnost zažít na vlastní kůži nevšední atmosféru party, která v průběhu posledních dvou měsíců navštívila pod jménem nového pánského deospraye Axe Instinct kluby po různých koutech České republiky.
 
Akce začíná ve 22:00 v legendárním pražském klubu Radost FX a současně na Náměstí míru, odkud vyjíždí speciální tramvaj TRAMix s Axe Instinct programem na palubě. Pasažéři TRAMixu zažijí kromě jedinečné jízdy noční Prahou i výtečnou klubovou atmosféru v netradičním prostředí. Chybět nebude světelná show, skvělý hudební program (DJ Madman) a nemusíte se bát, že budete trpět žízní, protože k dispozici budou i bary. Cílem jízdy je samozřejmě Radost FX, kam tramvaj dorazí po půlnoci.



V Radosti bude následovat bohatý program. Za dýdžejským pultem se vystřídá hned několik dobře známých DJs - Filthy Funk Funk (UK), Bon Finix, Vectif, Tripmain, Elite a Martin Frank. Chybět nebude výjimečná laser show, energické vystoupení profitanečnic, Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, zábavná flirtovací hra o ceny (hlavní výhra Kenvelo voucher) a pánové jistě ocení všudypřítomnost půvabných hostesek v kůži divoženek. Moderování akce bude mít ve svých rukou bezprostřední Jakub Kuba. Účast na velkém finále Axe Instinct Tour potvrdila i řada známých osobností.

Nenechte si ujít poslední příležitost!

Hoďte se do kůže a v pátek 5.6. doražte na poslední Axe Instinct Party!

Více informací na www.axe.cz, www.tramix.cz, www.radostfx.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016