PARTYINFO

 

SUNSET OPEN AIR 2009

Datum konání:
31.07.2009 - pátek
Místo konání:
Ptenín - koupaliště
DJs:
Tamak Kurai Time, Alibabas, Bim.Bo, Mituma, Mikita, Mc Shary, Mc Mad G, Crash, Bluecat, Pelish, Tomy, Tomahawk
Info:
http://www.sunsetfest.ic.cz
Popis:
vstup dobrovolný
Line-up:
21:00 - 22:00 Tomy
22:00 - 23:00 Alibabas vs Bim.Bo
23:00 - 00:00 Bluecat & MC Shary
00:00 - 01:00 Tamak Kurai Time
01:00 - 02:00 Skillz Brothaz
02:00 - 03:00 Crash & MC Mad G
03:00 - 04:00 Tomahawk
04:00 - 05:00 Kwintek Attack
05:00 - 06:00 Pelish
06:00 - 07:00 Sens
 
 
Sunset 2009 se stěhuje na jiné místo!
Festival Sunset okrývá line-up páteční Main stage!
Letošní již sedmý ročník multi-žánrového hudebního festivalu Sunset, který letos proběhne v zadním kempu koupaliště Podhájí u Horšovského Týna a to celý víkend 31.7. – 1.8.2009, zveřejňuje první jména, která se představí v pátek na hlavní Sunset main stage! Mezi hlavní tahouny uvádíme například celosvětově známého dje Michaela Buriana, dále to je dj Efendy, projekt Tamak Kurai Time a dj Sens, Adlet z Prahy, Da Moon a kdo dále? Czekuj tento článek!
 
MICHAEL BURIAN

Český DJ Michael Burian patří ve své zemi k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. Michael je ovšem dobře znám i za hranicemi své země. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších dýdžejů Střední Evropy a jeho vystoupení můžete slyšet na eventech po celé Evropě.



ADLET

Djku Adlet máte možnost vidět a slyšet nejenom ve Studiu 54 ve spolecnosti DJu Enrica, Eagla, Yana Darka, Raju, Pietrose, Tommy Rogerse & Peeta..., ale i na větších akcích, např. na Dance Music Awards v Abatonu, na warm-upech Mácháče, Creamfields, Summer of love, Cosmic tripu...

EFENDY

Supportoval mnoha českým i zahraničním djům zvučných jmen: Filterheadz, Lee Cabrera, Plastik Funk, Jamie Bissmire, Darryl Pandy, Chris Sadler, Tráva, Orbith, Jerry, Lucca, Jay Brown, Michael Burian, Ladida, Roman Rai, Dan Cooley, Andreas Kraemer, Lee Bolton, Femme 2 Fatale .... atd. Slyšet od něj můžete preferované styly tech - house , electro, progressive-house, house či breakbeatové rytmy. Momentálně pracuje na vlastních projektech.

DA MOON

Da Moon není jen nejoblíbenější západočeský DJ podle Dance Music Awards 2007, ale především ten kdo stojí za projektem Moonlighting klubové noci a rozhlasovém pořadu. Jeho sety jsou typické svým emotivním zvukem a pozitivní energií. Označení progresivní zde neznamená jen kombinace stylů deep, tech, electro a progressive ale i použití efektoru a rovněž exkluzivní sety s vokalistkou FuFu.

TAMAK KURAI TIME

DJ SENS, I-ONE HRDELNÍ ZPĚV, Cíba PERCUSSIONS , IVAN M. SAXOFON, EWI
Vyjímečné spojení těchto čtyř hudebních elementů by se dalo přirovnat ke čtyřem elementům samé podstaty vesmíru. Ohnivá, energická až progresivní hudba, kterou mixuje na gramofonech DJ SENS, vytváří horký základ pro imaginaci ostatních muzikantů a nabízím jim svým žárem dostatek inspirace pro tvorbu. Zemité a rytmicky naprosto dokonalé perkuse, na které hraje Q-DEK tento žár doplňují svou dravostí a přitom jasnou přehledností. Dedgeridoo je pak jako jejich ozvěnou, která na nás dýchne samou podstatu země. Vzdušný, až meditativně spirituální hrdelní zpěv, který mistrně ovládá I-ONE, je k nerozeznání od rituálních zpěvů šamanů daleké Sibiře či mnichů Tibetu. Jako ryba ve vodě se zase cítí saxofon a elektrický midi saxofon-EWI, na který hraje IVAN MYSLIKOVJAN, protože všichni jeho spoluhráči vytvářejí hodně barevnou elektronicko-akustickou hudbu a on tak může svobodně proplouvat mezi tím vším a hledat svůj prostor k sebevyjádření… Dohromady tak spolu vytvářejí jasnou a nosnou duchovní myšlenku celého projektu a tím je odevzdání, vcítění se, respekt a tolerance a taky propojení podstaty této země a vesmíru vůbec s novodobým světem třetího tisíciletí! Že je to vůbec možné, se můžete přesvědčit na vlastní uši a oči. Jejich dvou až tří hodinová vystoupení mají strhující průběh. Ani chvíli vás nenechají na pochybách, že se zrovna odehrává něco vyjímečného. Zjistíte, že jste, stejně jako tito čtyři muzikanti, propadli kouzlu hledání a nacházení harmonie v rozmanitosti!

BIM.BO

Vlastním jménem Robert von Čicovic, narozený v Ganjabadu, studovaný automechanik. Hraju již nějaký ten pátek, jsem zastánce vinylů. (živí mě,-). Moje hraní většinou po boku ostříleného dje Alibabase se dá popsat jako FAT HOUSE. Mám rád dobrou hudbu, dobrou grafiku a dobré pití. Říká se že piju všechno, což není tak pravda. Piju vše co má nad 40%... Již několik let je mým koníčkem moje práce, kde jsem se obklopil vskutku skvělými lidmi jako je náš servisák Ice a v neposlední řadé Ondra z Popshot Boys (u něho stále nevím co ten v práci dělá, ale jednou na to přijdu ,-)

SENS

R. 2000 zakládá Sens spolu s Djs Tomahawkem,Tomym, Dutchem a Crashem seskupení Noisy Pioneers. Koncem tohoto roku již začíná hrát ve vyhlášeném plzeňském dj baru Mazaný Králíček. Díky rezidenci v M.K. se brzy dostává do podvědomí lidí na západočeské taneční scéně, baví je svým funky housem a jeho oblíbenost roste. V Roce 2002 se začíná ukazovat ve většině klubů a se svým našlapaným Tech-Housem úspěšně reprezentuje bar Mazaný Králíček a Noisy Pioneers crew na velkých plzeňských akcích či na mimo regionálních parties. V roce 2003 se dle ankety portálu Futurebeat.cz stává „house dj roku západočeského kraje“ . Rok 2004 pak přináší stále větší úspěch , např. dosazení na line up jednoho z nejlepších CZ open air festivalů SUMMER OF LOVE. Po znovu otevření baru Mazaný Králíček (2005) se stává opět jeho rezidentem a oporou mazaných mejdánků. Rok 2006 a 2007 pak pracuje na plno na rozvíjení breakbeat setů s nádechem freestylu a porádně hutnou basovou linkou ,která občas připomene D&B.V tomto období téměř zcela zamrzá celá houseová scéna a na pulty shopů se velice těžko a hlavně neunosně málo dostávají kvalitní LP.V roce 2008 se dostává k virtuálním vinylum a díky tomuto kroku se opět vrací naplno na pole house music, kde díky snadné dostupnosti i ceně house tracku opět nachází to svoje :)Mezi aktuální rezidentní noc patří bar Sabotage (Kdyně).

MR. SHORTY

Hraní se začal věnovat během svého působení v jihoanglickém Southamptonu v roce 1999. V roce 2000 dostal díky úspěchu v djské soutěži pořádaném místním Ocean clubem možnost předvést svoje pojetí hard house muziky na několika akcích v tomtéž klubu. Po svém návratu do České republiky se s v roce 2001 stává rezidentem karlovarského klubu Propaganda a kromě pravidelného hraní na většině akcí v karlovarském regionu rozjíždí i sérii neobvyklých „Ruina“ akcí v polorozbořených domech. V roce 2002 se opět vrací do Anglie, tentokrát však do Londýna a začíná psát články pro západočeský portál Futurebeat.cz. „Rok 2004 přinese i premiérové vydání Ruina party v londýnském klubu Public Life a po kladných ohlasech se akce opakuje ještě několikrát. Od roku 2005 Shortyho potkáte opět v Čechách a stává se šéfredaktorem Futurebeatu. Po jeho zániku v roce 2006 zakládá portál www.NUubreed.cz V současné době se Shorty hudebně pohybuje v stylově rozmanitých houseových vodách a nepravidelně ho můžete slýchat v plzeňském dj baru Mazaný Králíček.

Více informací na: www.sunsetfest.ic.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016