PARTYINFO

 

LADIDA

Datum konání:
23.05.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Ladida & Tonya Graves, Texx, Chris Cags
Info:
http://www.sasazu.com
Popis:
start 22:00
 
 
Ladida v Sasazu exkluzivně s Tonyou Graves již tuto sobotu!
Nový pražský klub Sasazu si již stačil získat renomé díky skvělým party s Paul van Dykem, Erickem Morillem nebo Fedde Le Grandem. Ale skvělou party atmosféru umí i Ladida, zvlášť když jí v Sasazu doprovodí vokalistky Tonya Graves z Monkey Bussines.
 
Sami dobře víte, že ani nejznámější světový DJ nemusí být zárukou skvělé zábavy. Proto v Sasazu přemýšlíme jinak. Děláme party, které vás budou bavit celou noc, na které se budete těšit celý týden a ráno nebudete chtít odejít. Party plné živých vystoupení, tanečníků v nevídaných kostýmech a co především – party plné překvapení a nových nápadů.



Jsme moc rádi, že na naši hru přistoupila i Djka Ladida, první česká dívka za gramofony a v současnosti i jedna z nejúspěšnějších evropských DJs. Na květnové party se představí v netradičním doprovodu. Jako velice vážený host se spolu s ní představí i jedna z našich nejoblíbenějších zpěvaček Tonya Graves z Monkey Bussines. Dvě krásné dámy spolu předvedou dosud neviděnou show plnou taneční energie energie, kterou ještě podpoří masivní zvukový aparát, nejlepší mezi českými kluby.

Ladidu s Tonyou doprovodí v Sasazu dvojice rezidentních Djů Texx a Chris Cags. Klub naleznete v Holešovické tržnici v hale č. 25. Více informací na www.sasazu.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016