PARTYINFO

 

AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
23.05.2009 - sobota
Místo konání:
Teplice - Óčko Music Club
DJs:
Lucca, Mikea, Angel
Popis:
start 21:00
 
 
Další Axe Instinct Party proběhne v Teplicích
Axe Instinct Tour se pomalu ale jistě blíží ke konci! Předposlední party proběhne v sobotu 23.5. 09 od 21:00 v teplickém Óčko Music Clubu. Neváhejte, hoďte se do kůže a zažijte nevšední atmosféru party, která už svým bohatým programem pobavila návštěvníky mnoha klubů po celé České republice. 
 
Opět je pro vás připravena zábavná flirtovací hra o speciální Axe ceny. Pánové jen stěží odolají atraktivním hosteskám v kůži divoženek, které je budou v průběhu celého večera vábit k účasti ve hře. Hlavní výhra - Kenvelo voucher - čeká na nejúspěšnějšího svůdníka, kterému se během akce podaří zapůsobit na nejvíce dívek.

Zasoutěžit si můžete i o free vstupy na Summer session 3!

Hudební program zazní ze dvou stageí a postarají se o něj skuteční mistři svého řemesla. Uslyšíte tranceové sety s prvky club dancu převážně remixů známých skladeb z rukou residentního DJ Mikea. Na hlavní stagei se vystřídá s nejúspěšnější českou DJane Lucií Kvasnicovou alias Luccou, která představí i tvorbu ze své poslední desky Reformation. V druhém sále proběhne naložená AXE disco party s DJem Angelem.



Skvělý hudební zážitek bude navíc umocněn přítomností energických gogo tanečnic. Mejdanem provází exVyvolený a moderátor hudební TV Óčko - Jakub Kuba.

Těšit se můžete i na Axe Instinct Kenvelo Fashion Show v podání půvabných modelek z agentury Agatamodels, výjimečnou laser show a vystoupení profesionálních tanečnic. Od 00:00 do 00:01 Happy Hour - Jim Beam 30,- a Vodka Koskenkorva 20,- . V prvím patře pro Vás bude otevřena kuchyně.

Nechte se zlákat svůdnou vůní kůže nového pánského deospraye, pod jehož jménem se celá tour koná, a prožijte bezprostřední klubovou atmosféru Axe Instinct Party na vlastní kůži! Těšíme se na vás v sobotu 23.5.09 na Axe Instinct Party v teplickém Óčko Music Clubu.

Více informací na www.axe.cz, www.ockoteplice.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report: Axe Instinct Party
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016