PARTYINFO

 

ROXY 17TH ANNIVERSARY - BUSH

Datum konání:
13.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Danny Byrd (hospital rec. uk), Mistabishi (hospital rec., uk), Deadly Viperz (shadowbox.cz), Nitropank (shadowbox.cz), Ghonzales (roxy praha)
2nd stage - Electrom, Dan Cooley, Brada
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Deadly Viperz (Akira & Anakin)
23:30 - 01:00 Ghonzales
01:00 - 02:30 Danny Byrd
02:30 - 04:00 Mistabishi
04:00 - 05:30 Nitropank (Nitrous & 2K)

2nd stage:

22:00 - 00:30 Dan Cooley
00:30 - 02:30 Electrom
02:30 - 05:00 Brada
 
 
Roxy 17th Anniversary – kompletní line up Mistabishi: "Moc často hraní neberu"
17. narozeniny klubu Roxy: Danny Byrd & Mistabishi
Na 17. narozeninách Roxy můžete v rámci Bushe čekat klasický hřejivý zvuk Hospital rec. od ostříleného mistra Dannyho Byrda i nový a svěží vítr od mladého reformátora Mistabishiho, který svým aktuálním albem způsobil nemalý rozruch. Po loňské návštěvě London Elektricity v Roxy opět nastane čas na VZP, tedy Všeobecnou Zdravotní Party. Kompletní profily obou pánů si můžete nastudovat níže… Ke zkoušce se dostavte 13. června do klubu Roxy, omluvenkou budiž pouze zakoupená, ale neutržená vstupenka ;) A to třeba z předprodejů Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal s hodnotou 150czk. Uvádí Roxy promotion.
 
danny byrd & mistabishi // bio

Danny Byrd pochází z jihoanglického městečka Bath a stejně jako se návštěvníci tamních lázní rádi noří do tradičních ozdravných koupelí, tak i příznivci labelu Hospital vyhledávají hudbu Dannyho Byrda pro její schopnost uklidňovat, zlepšovat náladu a vtáhnout posluchače do víru dění. A protože Danny od vás nevyžaduje chodit v jeho přítomnosti oblečeni jen do ručníku, ani od něj nechytnete žádnou palčivou kožní chorobu, je možná i o něco populárnější než prastaré lázně v letovisku Bath.



Danny byl na sklonku minulého století jedním z prvních producentů, kterým Hospital nabídl smlouvu, a stal se známým pro svůj citlivý přístup k něžnému vokálnímu drum and bassu. Jeho ochota využívat inspirací z house music a r’n’b se ukázala už na prvních singlech Do It Again a Changes. Jeho slávu pak potvrdil jak jeho remix na věc Wishing Well od London Elektricity (často hraný zejména ve Fabiově show na BBC 1), jeho příspěvky na kompilace Weapons of Mass Creation, tak vinyly mimo vydavatelství Hospital (Spearhead, V Recordings, Advanced).

Dosavadním vrcholem Dannyho kariéry je jeho první album Supersized, které si oblíbil Andy C i kompletní posádka BBC 1. Dnes už je Danny celosvětově známým deejayem, jehož hostí jak pravidelná londýnská rezidentura Hospitality, tak kluby od Los Angeles přes Paříž až po východní Evropu. My můžeme Dannyho mixážní umění obdivovat například na nedávné kompilaci Hospital Mix 7, ale hlavně také na 17. narozeninách klubu Roxy, kam přijede zahrát 13. června.



Danny v tom však nebude sám. Jeho set na narozeninách Roxy přijede podpořit jeden z nejčerstvějších talentů labelu Hospital, James Pullen známý pod jménem Mistabishi. Jeho hvězda v nabitém kádru felčarů z Hospital rychle stoupá, ovšem ani když v roce 2007 začínal, nestartoval úplně od nuly. Na scénu vtrhl moderní junglovou hymnou No Matter What, která se zabydlela v denním vysílání BBC 1 tak dobře, že skoro ani nestálo za to, sundavat vinyl ze studiového gramofonu.

O rok později se svět zmítá v hospodářské krizi a Mistabishi se vrací, aby jej vyburcoval svým debutovým albem Drop. Odvážná a inovativní kolekce skladeb přináší rebelii do zaběhnutého zvuku Hospital Records. Kdyby Tyler Durden z Klubu rváčů dělal místo mýdla beaty, zněl by jako Mistabishi. Na zmíněné nahrávce nechybí notoricky známý megahit Printer Jam, ovšem jsou tu i další nosné tracky, jako Greed, Damage nebo dubstepem ovátá skladba White Collar Grime.
 
17. narozeniny klubu Roxy: Ohm Square, Danny Byrd, Mistabishi...

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016