PARTYINFO

 

SENSATION - THE OCEAN OF WHITE

Datum konání:
02.05.2009 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Sergio Flores, Erick E, Fedde Le Grand, Sebastian Ingrosso, Tocadisco
Info:
http://www.samsung-sensation.com
Popis:
Stadthalle Wien – Halle D, Vogelweidplatz 14, A-1150 Vienna, start 21:00, vstup 79 euro
Line-up:
22:00 – 23:00 Erick E
23:00 – 00:00 Sergio Flores
00:00 – 01:30 Fedde Le grand
01:30 – 02:00 Mega Mix
02:00 – 03:30 Sebastian Ingrosso
03:30 – 05:00 Tocadisco
 
 
Sensation White letos poprvé zavítá i do Vídně
Sensation White si každoročně získává větší a větší popularitu, a proto není divu, že pořadatelé vyhledávají i nová místa, kam tuto jedinečnou show přivezou. Jedním z letošních nováčků bude i hlavní město našich rakouských sousedů - Vídeň! Sensation s podtitulem „The Ocean Of White“ sem zavítá již tuto sobotu 2. 5. 2009 a alespoň na pár hodin tak promění tamější Wiener Stadthalle v bílý oceán.
 
I Vídeň se může pyšnit velmi silným line-upem, mezi tahouny rakouské zastávky Sensation dozajista patří Fedde Le Grand nebo Tocadisco. Celý večer však zahájí Holanďan Erick E, který je považován za jednoho z největších djských talentů posledních let. Po něm se Vídni představí rodák z Bolivie - Sergio Flores, který je znám vedle vlastní produkce i jako velmi zručný remixér. Prvním velkým hřebem večera bude Fedde Le Grand, který ve Vídni mimo jiné poprvé představí tracky ze své nové desky, kterou vydá v září. Po půlhodinovém Mega Mixu, který k Sensation již neodmyslitelně patří, gramofony roztočí Sebastian Ingrosso, tedy jedna čtvrtina věhlasné Swedish House Mafia. Poslední dvě hodiny budou v režii německé elektronické jedničky - Tocadisca, který přijede do Vídně mimo jiné představit i nový singl „Da Funkin‘ Noise“.

Letošní Sensation White je doposud nejvýpravnější co se choreografie týče, neb návštěvníky zavede na cestu až do hlubin oceánu. Dech beroucí podvodní svět s osmdesáti metrovým útesem rozdělujícím taneční plochu, velké fontány tryskající vodu téměř ke střeše či nejrůznější mořská stvoření, budou doprovázena spektakulárními speciálními efekty a nepřeberným množstvím světel a laserů a zabezpečí přítomným opět nezapomenutelný zážitek.

Poslední lupeny na Sensation ve Vídni lze objednat na stránkách www.ticketbox.at a www.aetickets.at za 79,- EUR, veškeré podrobné a praktické informace k akci přináší oficiální web www.sensation.com nebo speciálně zřízené stránky www.samsung-sensation.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016