PARTYINFO

 

AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
02.05.2009 - sobota
Místo konání:
Vilémov - Sydney2000
DJs:
Lucca, Flower, Lucky
Popis:
start 21:00
 
 
Axe Instinct Party @ Vilémov
Použij nový Axe Instinct, zapůsob na co nejvíce slečen a vyhrqj týdenní vstupenku na Sziget festival v Budapešti s ubytováním zdarma! Hoďte se do kůže a oslavte první máj den poté - v sobotu 2.5. na první květnové Axe Instinct Party. Svůdná vůně kůže nového pánského deospraye Axe Instinct tentokrát provoní klub Sydney ve Vilémově (okres Havlíčkův Brod).
 
Půvabné divoženky Vás nenechají jen tak promarnit večer. Budou Vás vábit do jeskynního centra k registraci do zábavní hry. V průběhu celé akce si totiž můžete zaflirtovat o speciální ceny, kterými jsou AXE INSTINCT deodorant, AXE INSTINCT kožený náramek, AXE INSTINCT Kenvelo balík nebo koktejl zdarma. Na konci party proběhne vyhlášení největšího svůdníka večera, který bude odměněn zmíněnou hlavní cenou. Čeká Vás jedinečný a nestereotypní program.



O ten hudební se postarají dvě půvabné slečny - nejpopulárnější a nejúspěšnější česká DJ Lucca a také sexy DJane Flower, maďarská explaymate, která má na svém kontě úspěšnou českou premiéru z úvodní Axe Instinct Party v pražské Mecce. Pánským elementem za pultem bude miláček místního publika DJ Lucky.



Celým večerem provází moderátor TV Óčko Jakub Kuba. O celebrity nebude ve Vilémově nouze. Dorazí totiž i podmanivá Hanka Mašlíková, tvář Axe Instinct 09. Svůj půvab představí společně s modelkami z agentury Agatamodels během Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, která je dalším bodem programu.

Těšit se můžete na velkolepou LASER SHOW, jakou jste ještě neviděli, nebo na profi vystoupení tří senzačních tanečnic. Skvělá muzika, super světla, VIP hosté, výtečná atmosféra, plnohodnotný program, zábavná flirtovací hra... to vše Vás čeká a nemine na Axe Instinct Party 2.5. ve vilémovském klubu Sydney.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Axe Instinct Party ve Vilémově
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016