PARTYINFO

 

WIGGO PROMOTION PRESENTS PROVOCATION

Datum konání:
23.05.2009 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Brian (djbrian.cz), Marty Crow (djmartycrow.cz/Provocation
resident), Sax by Milan Saxo Strnadel, Live vocals by Sonya Surprise
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk, pro prvních 100 návštěvníků CD zdarma, provokující módní show s modelkami Hanou Mašlíkovou, Vlaďkou Erbovou atd...
Line-up:
22:00 Guest DJs
00:00 Brian
00:30 Bruno Banani fashion show
01:00 Brian + Milan "Saxo" Strnadel
02:30 Marty Crow + vocals by Sonya Surprise
04:30 Guest DJs
06:00 End :-(
 
 
Provocation Pink Edition ve Fabricu - last info a line up
Vzhledem k tomu, že se akce blíží již tento víkend, přinášíme poslední informace a hlavně line-up provokující noci v ostravském klubu Fabric!
 


Novinkou party PROVOCATION je její partnerství se známými firmami, a to firmou DUREX a firmou FIAT! Díky úspěšnosti této akce se firmy začali podílet na její produkci a přispívají hodnotnými dary pro návštěvníky a do soutěží! Například v Benešově ve známém klubu KC Karlov jsme rozdali nad 5 mikin, 5 triček, stovky kondomů a dárkových balíčků od našich partnerů. Na co se tedy můžete těšit v Ostravě? Určitě nebude opět chybět soutěž o hodnotné ceny v podobě soutěže AKTIVITY! Pokud se budete v pátek večer procházek po Stodolní ulici, určitě nemůžete minout naše PROVOCATION CAR, u kterého budou růžově zářit sexy hostesky! U nich se můžete o party lépe informovat a eventuelně získat za správné zodpovězení na některé otázky volné vstupy! Asi největší bombou a novinkou je soutěž, která snad na žádné klubové akci ještě nebyla! Díky podpoře firmy FIAT a úspěšnosti provokující noci můžete soutěžit o naše PROVOCATION CAR, kterým je úžasný a nový FIAT 500! V průběhu noci proběhne soutěž, kterou budeme pořádat na každé provokující noci tento rok. Když v této soutěži vyhrajete, dostanete se do slosování právě o toto skvělé provokující auto!

Nyní přinášíme slibovaný program a DJ´ský LINE-UP noci PROVOCATION PINK EDITION.
 
"Provokace" v Ostravě již brzy! Wiggo.cz uvádí Provocation Tour – Pink Edition

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016