PARTYINFO

 

SOUNDCREAM PRESENTS DJ SYDNEY

Datum konání:
05.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Sydney, Macio, Texx, Face, Deep J
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
SoundCream dnes v Mecce s australským DJem Sydneym a vstupem zdarma Deep J hostem Techno.cz stage na párty SoundCream
DJ Sydney tento pátek na SoundCream v Mecce
Máte už také po krk obyčejných mejdanů? Nudí vás neustále dokola vymýšlet co s pátečním večerem? Chcete odcházet s party s úsměvem na rtech? Pak jste ještě nebyli na party SoundCream! Na jejím červnovém vydání zde pro vás není připraven jeden, ani ne dva, ani ne tři, ale dokonce 5 Djů a to stále není všechno, máme přichystané hned 2 stage. Stále se vám to zdá málo? A co když přihodíme, že hlavním hostem je skvělý australský Dj a producent, DJ Sydney? 
 


A to nejlepší nakonec, celou tuhle skvělou party budete mít zadarmo, a to se vyplatí!!! To je SoundCream!!! DJ SYDNEY je nyní bookován do zemí z celého světa. Namátkou: Anglie, USA, Polsko, Spojené Arabské Emiráty, Brazílie, Austrálie, Španělsko, Egypt, Itálie, Chorvatsko, Gruzie apod. Jeho jméno se objevuje na plakátech vyhlášených festivalů a klubů vedle velikánů jako Fat Boy Slim, Erick Morillo, Deep Dish, Roger Sanchez, Bob Sinclair, Spiller, Tiesto, Kid Massive, Ida Engberg a takto bychom mohli pokračovat. I přes tak nabitý program však najde čas pro svou vlastní neméně úspěšnou produkci, jeho tracky se několikrát umístily v top žebříčcích hudebního portálu Beatport. Sydneyho charisma, šarm a energie z něho sálající vás zaručeně uchvátí a buďte si jistí, že při jeho setu nezůstanete v klidu. Na SoundCreamu nesmí chybět pochopitelně jeho resident a tahoun DJ MACIO a spolu s ním, ze stáje techno.cz, DJ TEXX.

Pokud seběhnete jen pár schodů, bude zde pro vás tradičně připravena techno.cz lounge stage a spolu s ní i Myclick aka. DJ FACE a spolu s ním host, kterým můžete být příště právě VY!!! Nevěříte? Smícháte už bez problému dvě skladby? Baví vás taneční hudba? Je pro vás Mecca tou důležitou metou? A máte už set, za který se nestydíte a baví i vaše okolí? Pošlete jeho link na mail face@techno.cz a očekávejte odpověď – my nové talenty prostě chceme podporovat!

SoundCream vás nabije energií, SoundCream vás nenechá v klidu – a to se vyplatí!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016