PARTYINFO

 

AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
29.04.2009 - středa
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Roger Venzent, LayDee Jane, J.C. Denton
Popis:
start 21:00
 
 
Axe Instinct Party @ Alfa
Axe Instinct Tour je v plném proudu. Nenechte si ujít crazy atmosféru výjimečné party, která po zastávce v Ostravě zavítá 29.4. do plzeňského klubu Alfa! Současně budete mít dostatek prostoru oslavit předpokládaný a očekávaný úspěch české národní reprezentace při zápase s Finskem. Pravidelní návštěvníci klubu ocení speciální výzdobu klubu k této příležitosti a příjemně nevšedním vjemem pro vás bude i všudypřítomná a omamná vůně kůže nového pánského deospraye Axe Instinct, jehož jméno celá tour nese.
 
Uvítáni budete skupinkou půvabných divoženek, které se Vás budou snažit zlákat do hlavního zábavního programu akce - flirtovací hry. Pod její záminkou budou pánové celý večer lovit, slečny budou sváděny a to vše za speciální ceny (AXE INSTINCT deodorant, AXE INSTINCT kožený náramek, AXE INSTINCT Kenvelo balík, koktejl zdarma!) Ten, kdo bude mít na svém kontě nejvíce "sbalených" slečen, obdrží na konci akce Kenvelo voucher.

Axe Instinct party uvádí moderátor TV Óčko - Jakub Kuba. Jako vždy je pro vás připraven rozmanitý program.



Speciálním hostem akce bude DJane LayDee Jane - profesionály uznávaná a u publika velice oblíbená především díky svým energickým setům ve stylu Trance, Tech-Trance, Electro, Progressive, které představí i na této akci. Bližší informace naleznete na následujícím odkazu.

Za pultem ji vystřídá DJ Roger Venzent a představí svůj styl s prvky energického houseu, funky, tech-houseu i vocal houseu. Poté nastoupí J.C. Denton - pardubický DJ dobře známý svými živelnými tech-houseovými sety.

Dalším VIP hostem bude Hana Mašlíková, tvář projektu AXE Instinct 09, která se v průběhu akce zúčastní Axe Instinct Kenvelo Fashion Show. O zábavu rozhodně nebude nouze. Těšit se můžete i na strhující laser show, jakou jste ještě neviděli, nebo na profesionální vystoupení tří sexy tanečnic.

Perfektní start Axe Instinct Tour a úspěch, který party sklízí klub po klubu zaručuje cool atmosféru, kvalitní program a muziku, skvělé drinky, super světla a jedinečný zážitek, který si ve finále z akce odnesete.

Tak se hoďte do kůže a přijďte 29.4. 09 na v pořadí již sedmou Axe Instinct Party v plzeňském klubu Alfa!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016