PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
09.05.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mandy Jordan & Terrik Mode (vekton, de), EL, Insect Elektrika.Exe, Awacs
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Bubbles Minimal Night @ U Bukanýra
Posaďte se, je to tady! Již tuto sobotu se mohou opět setkat všichni milovníci moderního zvuku, a to v rámci speciální noci Bubbles Vekton Night. Vekton musik budou prezentovat nejen zakladatelé Mandy Jordan a Terrik Mode, ale také domácí projekt Insect Elektrika (doplněný o živého hudebníka Davida Drexlera). O DJský support se postará nadaný umělec z Ruska DJ El a také náš mocný resident a maskot v jedné osobě Awacs.
 
Mandy Jordan

Narozena v roce 1982, do kontaktu s elektronickou scénou přichází v 16 letech, kdy navštěvuje spoustu parties ve východním Německu (např. kluby Base či Schlachthof). V době, kdy se z USA stěhují do Evropy styly jako house či detroit techno, Mandy objevuje zalíbení v techno zvuku. V roce 2001 přichází vášeň v podobě mixování vinylových desek a v tomto období také potkává poprvé Execa Bata. V roce 2003 se objevuje na několika akcích ve východním Německu, inspirovaných labelem Kompakt. Svůj zvuk však Mandy začíná tvořit až s použitím Final Scratche v roce 2005. Její hudba se pohybuje mezi plastic minimal soundem a funk and clear groovy beats, nelze přesně definovat - vždy je ale patrná její láska k hudbě díky výběru tracků a loopů.

Terrik Mode aka Exec Bat

Daniel Madlung aka Terrik Mode, narozen v roce 1980 poblíž Baudzenu. Již od malička velmi fascinován hudbou, ve 12 letech dostává své první pc s 8bitovou zvukovou kartou a tracker programem k vytváření různých šumů a ruchů :)

Ve svých 16 letech navštěvuje party v klubu Feuerwache v Kamenzu, kde je naplno zasažen techno virusem. Začíná se věnovat DJingu, zatím však s minimálním počtem desek v batohu, a organizuje menší akce s přáteli. Ve 20 letech se poprvé setkává s Mandy Jordan a konečně přichází láska k minimalu. Exec nachází svůj styl v mixování minimal techna a hypnotických basových smyček. Začíná se také věnovat vlastní produkci a v roce 2005 zakládá s Mandy vlastní vydavatelství, nazvané Vekton musik. Terrik se vždy se snaží hledat nové zvuky a jeho mottem je využívat nejnovější technologie.

A konečně, v roce 2008 objevují náš domácí projekt Insect Elektrika, který u něj posléze vydává svůj release nazvaný Tasty Pigs Are Waiting For You!

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016