PARTYINFO

 

TIËSTO AT O2 ARENA

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Tiësto, Marcus Schossow, Sneaky Sound System
Info:
http://www.partyinfo.cz
Popis:
vstup předprodej 790 czk, golden 4200 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 John Culter
21:30 - 22:45 E-lite
22:45 - 00:15 Marcuss Schossow
00:15 - 01:15 Virtual Vault
01:15 - 05:00 Tiësto
05:00 - 06:00 Guest DJ
 
9 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Tiësto přiveze nejvíce techniky v historii tanečních akcí v O2 areně
Do vypuknutí megashow Tiësto at O2 arena zbývají pouhé hodiny. V O2 areně vznikla pod dohledem Tiëstova týmu nejnáročnější a vůbec největší technická instalace v historii tanečních akcí v této unikátní hale. Přinášíme také novinku o změně v lineupu a další zajímavosti o akci, včetně časového harmonogramu večera a praktických rad pro návštěvníky.
 


Akce začne v pátek 18. září již ve 20 hodin vystoupením zástupců české taneční scény Johna Cultera a djky E-lite. Poté ovládne mixpult i davy pod podiem skandinávská taneční hvězda – Marcus Schossow. Ze závažných zdravotních důvodů zpěvačky Connie, však nevystoupí australská hudební skupina Sneaky Sound System. I přes nedostatek času se pořadatelé rozhodli zajistit kvalitní zahraniční „náhradu“ v podobě premiérového vystoupení nizozemského projektu Virtual Vault. Ti se prosadili hity jako „Request, “Mulberry Harbour” a “Airtraffic“, díky nimž si zajistili přízeň velkých hvězd jakými jsou Tiësto, Armin van Buuren nebo Ferry Corsten. V pražské O2 areně se představí v čase 00:15 - 01:15 v živém vystoupení polovina tohoto projektu, Ben Huijbregts, který je známý svými energií nadupanými sety.

www.myspace.com/virtualvaultmusic


Po něm se splní očekávání mnoha návštěvníků, neboť na scénu přijde hlavní hvězda večera – Tiësto. Pro své pražské publikum si připravil unikátní čtyřhodinový set včetně atraktivní vizuální show. V rámci Tiëstovy show bude v O2 areně nainstalováno co do rozsahu a počtu vůbec největší technické vybavení scény, které nemá v těchto prostorách na taneční akci obdoby.

Celkem deset hodin trvající akce Tiësto at O2 arena skončí v 6 hodin ráno.

Harmonogram akce:

20:00 - 21:30 John Culter
21:30 - 22:45 E-lite
22:45 - 00:15 Marcuss Schossow
00:15 - 01:15 Virtual Vault
01:15 - 05:00 Tiësto
05:00 - 06:00 Guest DJ

Praktické informace pro návštěvníky:
Nevíte, jak se dostat do O2 areny? Lokalita je dostupná MHD, příp. i autem. Možnosti dopravy, příp. parkování naleznete zde.

Upozorňujeme na fakt, že do O2 areny není z bezpečnostních důvodů dovoleno vnášet jakýkoli alkohol, deštníky, drogy, jídlo, lahve, natlakované obaly, nádoby všeho druhu, plechovky, politické a reklamní materiály, sklo, toxické a jiné omamné látky, nadměrná zavazadla, zbraně a jiné nebezpečné předměty.

Vstupenky na akci Tiësto at O2 arena zakoupíte v předprodeji zde.

Sledujte aktuální informace na webu této události www.tiesto.cz.

G productions/Pink Dot

Při show DJ Tiësta se bude v O2 areně slavit svatba

Show nejžádanější osobnosti světové taneční scény DJ Tiësta, který se v O2 areně představí v pátek 18. září 2009, si pro svoji svatbu vybrali Běla Šarayová (24), finalistka Miss České republiky 2004, a Roman Valenta (33). Oficiální obřad proběhne na ploše O2 areny, hostina v jednom z partyboxů a slavit se bude za přítomnosti více než deseti tisíc návštěvníků, kteří show navštíví. Oddávajícím bude místostarosta Městské části Praha 9 Ing. Zdeněk Davídek.

Víceúčelovou O2 arenu a show DJ Tiësta si snoubenci vybrali i proto, že oba mají rádi velkou společnost, vzrušení a adrenalin. Běla, pocházející z Loučky u Lipníka, se s Romanem seznámila na zahraniční dovolené a již několik let spolu žijí ve společné domácnosti. Spojuje je záliba ve sportech jako snowboarding, wakeboarding, surfování, horolezectví nebo potápění, oba jsou vášniví motorkáři.

Svatební veselí bude doprovázet show holandského DJ Tiësta, vítěze několika kategorií International Dance Music Award, které se v březnu letošního roku vyhlašovaly na slavné Winter Music Conference v Miami.
 
Nejoblíbenější skandinávský DJ rozpálí po boku Tiësta pražskou O2 arenu Golden vstupenky na Tiësta = servis pro nejnáročnější Na nové Tiëstovo album přispěli světoví hudebníci Kdo zahraje s Tiëstem v O2 areně? Chystáš se na Tiësta? Mrkni na nový web! Tiësto: DJ, který vyprodává svá vystoupení Jaké to je bookovat nejoblíbenějšího DJe světa? Spuštění předprodejů na festival Mácháč 2009 a Tiësto at O2 arena Tiësto zavítá v září do O2 areny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Tiësto at O2 arena: hodnocení pořadatele Videa z Tiësta od Ronnyho a dalších
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016