PARTYINFO

 

TIËSTO AT O2 ARENA

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Tiësto, Marcus Schossow, Sneaky Sound System
Info:
http://www.partyinfo.cz
Popis:
vstup předprodej 790 czk, golden 4200 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 John Culter
21:30 - 22:45 E-lite
22:45 - 00:15 Marcuss Schossow
00:15 - 01:15 Virtual Vault
01:15 - 05:00 Tiësto
05:00 - 06:00 Guest DJ
 
9 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Tiësto přiveze nejvíce techniky v historii tanečních akcí v O2 areně Nejoblíbenější skandinávský DJ rozpálí po boku Tiësta pražskou O2 arenu Golden vstupenky na Tiësta = servis pro nejnáročnější Na nové Tiëstovo album přispěli světoví hudebníci
Kdo zahraje s Tiëstem v O2 areně?
Megashow Tiësto at O2 arena se blíží, organizátoři proto poodkrývají další hudební lahůdky tohoto večera. Fanoušci Tiësta si rozhodně přijdou na své, nejoblíbenější dj světa se totiž představí ve čtyřhodinovém setu. Do Prahy však přiletí i nejoblíbenější skandinávský DJ Marcus Schossow. Zážitek slibuje také koncert australské skupiny Sneaky Sound System.
 
Jak již napovídá samotný název Tiësto at O2 arena bude hlavní osobou tohoto večera nizozemský umělec Tiësto. Pro své pražské publikum chystá jedinečnou kombinaci velkolepé obrazové, světelné a hudební show ve svém čtyři hodiny trvajícím vystoupení. Na scéně však 18. září nevystoupí jako jediný, organizátoři slibují švédského DJ a producenta Marcuse Schossowa (Swe). Ten jako první švédský interpret zvítězil v žebříčku nejoblíbenějších severských muzikantů vyhlašovaných hudebním portálem Megamind. Proslavil se spoluprací s Tiëstem nebo Armin van Buurenem. Známé jsou například jeho skladby „Chase My Rabbit”, “Mr. White” apod.

Marcus Schossow - více informací:
www.myspace.com/marcusschossow





V živém vystoupení se představí originální australská skupina Sneaky Sound System. O jejich popularitě ve světě svědčí fakt, že 31. července společně zahrají s Tiëstem ve vyprodaném Victoria Park v Londýně. V poslední době na sebe kapela upozornila aktuálním hitem „I Will Be Here“, který vyprodukovala společně s Tiëstem. Sneaky Sound System jsou nominováni v letošním ročníku soutěží MTV Australia Awards 2009 a APRA Awards.

Sneaky Sound System - více informací:
www.sneakysoundsystem.com
www.myspace.com/sneakysoundsystem

Blueprint Presents : Sneaky Sound System @ CELEBRITIES - Vancouver 16.06.09 from BluePrint Events on Vimeo.



Vstupenky na akci Tiësto at O2 arena zakoupíte v předprodeji zde. Sledujte aktuální informace najdete na webu této události www.tiesto.cz.

G productions/Pink Dot
 
Chystáš se na Tiësta? Mrkni na nový web! Tiësto: DJ, který vyprodává svá vystoupení Jaké to je bookovat nejoblíbenějšího DJe světa? Spuštění předprodejů na festival Mácháč 2009 a Tiësto at O2 arena Tiësto zavítá v září do O2 areny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Tiësto at O2 arena: hodnocení pořadatele Videa z Tiësta od Ronnyho a dalších
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016