PARTYINFO

 

TIËSTO AT O2 ARENA

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Tiësto, Marcus Schossow, Sneaky Sound System
Info:
http://www.partyinfo.cz
Popis:
vstup předprodej 790 czk, golden 4200 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 John Culter
21:30 - 22:45 E-lite
22:45 - 00:15 Marcuss Schossow
00:15 - 01:15 Virtual Vault
01:15 - 05:00 Tiësto
05:00 - 06:00 Guest DJ
 
9 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Tiësto přiveze nejvíce techniky v historii tanečních akcí v O2 areně Nejoblíbenější skandinávský DJ rozpálí po boku Tiësta pražskou O2 arenu
Golden vstupenky na Tiësta = servis pro nejnáročnější
Máte-li v plánu koupit si vstupenku na akci Tiësto at O2 arena, neváhejte, neboť počet lístků s každým dnem rychle klesá. Aktuálně přichází organizátoři i s nabídkou speciálních tzv. vstupenek Golden, které vám umožní si vychutnat hudební a světelnou show v příjemném zázemí, s profesionálním cateringem a speciálním vchodem pro rychlejší odbavení na vstupu. Zároveň představujeme videoupoutávku na tuto akci.
 


Pro náročnější návštěvníky zářijové akce Tiësto at O2 arena jsou nyní dány do prodeje vstupenky GOLDEN. Majitel této vstupenky se může pohybovat mezi taneční plochou a komfortním klubovým patrem O2 areny, kde je po celou dobu akce k dispozici VIP catering. Komfortní klubové patro s kapacitou přibližně 2000 míst se nachází ve 2. podlaží O2 areny. Je zde umístěno množství barů, restaurací a dalších prostor k odpočinku. Návštěvník není ani zde odtržen od dění v hale, může vše sledovat z tribun klubového patra.



Se vstupenkou GOLDEN si můžete vychutnat bohatou nabídku VIP rautu, která zahrnuje speciality teplé a studené kuchyně do půlnoci a následně do 4 hodin ráno občerstvení tzv. Midnight snack. V nabídce nechybí ani vybrané nápoje. Jako velkou výhodu jistě majitelé vstupenky ocení samostatné vchody č. 1 a 10, které jim umožní pohodlnější a rychlejší odbavení.

Vstupenky GOLDEN lze pořídit za cenu 4.200,- Kč a lze je zakoupit dvěma způsoby:

1. Na pokladnách O2 areny (vestibul vchodu č. 10) každý pracovní den v době od 13 – 18 hod. – platba v hotovosti či kartou.

2. V případě zájmu o bezhotovostní úhradu zasílejte, prosím, objednávky na email hovadova@best.sazka.cz

Vstupenky na akci Tiësto at O2 arena zakoupíte v předprodeji zde. Sledujte aktuální informace na webu této události www.tiesto.cz.
 
Na nové Tiëstovo album přispěli světoví hudebníci Kdo zahraje s Tiëstem v O2 areně? Chystáš se na Tiësta? Mrkni na nový web! Tiësto: DJ, který vyprodává svá vystoupení Jaké to je bookovat nejoblíbenějšího DJe světa? Spuštění předprodejů na festival Mácháč 2009 a Tiësto at O2 arena Tiësto zavítá v září do O2 areny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Tiësto at O2 arena: hodnocení pořadatele Videa z Tiësta od Ronnyho a dalších
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016