PARTYINFO

 

COSMIC TRIP 2009 WARM UP TOUR

Datum konání:
29.05.2009 - pátek
Místo konání:
Jihlava - Ultima club
DJs:
Merflinger, Quickie, Mountain, Mouse 7, Luccasone
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk, na oba dva dny 99 czk
 
 
Jihlavu čeká víkend s Cosmic Tripem
V Jihlavě se v klubu Ultima budou o víkendu konat dvě warm party na open air festival Cosmic Trip. Ten se uskuteční už za měsíc na letišti v Ústí nad Labem. V pátek se můžou těšit fanoušci techna na zástupce pořadatelské agentury festivalu Quickieho, s kterým z Teplic přijede i Mountain a doprovodí je domácí Merflinger, Mouse 7, Luccasone. Sobota se ponese v rytmu zlomených beatů, které naservíruje Koogi, Sheoxn, Istar feat. MC Afarastafa a Pilgrim. Kdo by chtěl v Ultimě strávit celý víkend, zaplatí za vstup pouze 99 korun.
 
Ultima v pátek láká fanoušky techna především na velezkušeného DJe Quickieho, který mimo jiné vystupoval i "za velkou loužíL v Chicagu a Detroitu. Na Cosmic Tripu vystupoval na všech ročnících, stál v roce 1997 u jeho zrodu. Spolu s ním bude vystupovat i další rezident Cosmic Tripu DJ Mountain, dále Mouse7 ze Zďáru nad Sázavou a DJs ze stáje Ultima Booking – Merflinger a Luccasone.



V sobotu by do Ultimy měli vyrazit milovníci drumandbassu. Do Jihlavy přijede další rezident Cosmic Tripu, DJ Koogi. Jeho set je o to lákavější, že letos bude matador zlomených beatů za gramofony na ústeckém letišti chybět. Své premiérové vystoupení s čerstvě vylisovanými deskami předvede Sheoxn, polovina projektu Sound of Wood. Dalšími vystupujícími jsou Istar feat. Mc AfaRastafa, tedy napůl živák, napůl vinyl. Posladní do party je Dj Pilgrim, který je též členem Ultima Booking.

Začátek je v 21 hodin. Kromě toho na vás v Ultimě čekají i dva nové fotbálky Rosengart.

Vstup na jeden den je 60 korun, na celý víkend 99 korun. Více na www.ultimaclub.cz.

Cosmic Trip je jeden z nejstarších tuzemských elektronických festivalů. Na jeho 12. ročníku o víkendu 19. a 20. června na letišti v Ústí nad Labem vystoupí téměř šedesát DJs a projektů elektronické hudby.

Headlinery budou Alexander Kowalski, Neil Landstrumm, Recyver Dogs, Stuart Walker, Tony Coleman z projektu London Elektricity, DJ Friction, Vicious Circle, DJ Smote, Agent a Toky.

Přidejte se do skupiny fanoušků Cosmic Tripu na Facebook. Hledejte Cosmic Trip – Back2Roots
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016