PARTYINFO

 

WHITE OCEAN AFTERPARTY

Datum konání:
07.06.2009 - neděle
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Milhaus, Loutka, Chris Sadler, Béďa, Texx, Subgate
Popis:
start 05:00, vstup 150 czk
Line-up:
05:00 - 06:00 Milhaus
06:00 - 07:30 Loutka
07:30 - 09:00 Chris Sadler
09:00 - 10:00 Béda
10:00 - 11:00 Texx
11:00 - ??:?? Subgate
 
 
Oficiální White afterparty po Sensation - last info Produkční Retro Music Hall: "White afterparty je prostě jenom jedna a to v Retru!"
Co si myslí o White Ocean afterparty její vystupující?
Přečtěte si následující anketu s legendárním Loutkou, Texxem, Milhausem a Subgatem, která vám usnadní rozhodnutí, kam se po světoznámé halovce vydat a prodloužit si tak váš večerní mejdan za doprovodu českých top djs a výborné atmosféry na White afterparty, jejíž třetí ročník mluví za vše!
 


Bezprostředně po skončení nejočekávanější halovky roku -Sensation White proběhne již třetí ročník White afterparty tentokrát s podtitulem Ocean. Nutno podotknout, že se jedná o afterparty s oficiálním posvěcením. Co očekáváš od jejího dalšího pokračování a jaký názor máš na její již třetí ročník, který svědčí o její popularitě?


Loutka: Doufám, že tam bude dobrá nálada, spousta lidí a samozřejmě hudba, dobrej zvuk a vše co k tomu patří :)

Texx: Já jsem hrál tuším na všech a pokaždé to bylo úplně super. Čekám plné Retro a spoustu lidí v bílém, i když většinou již notně zašedlém:)

Milhaus: Účastnil jsem se obou předešlých ročníků a můžu potvrdit, že vždy to byl velmi povedený mejdan až do odpoledních hodin. Určitě tento třetí ročník bude patřit k těm nejlepším a proto by si to neměl nikdo nechat ujít.

Subgate: To, že je letošní ročník White Ocean afterparty oficiálně posvěcen již o něčem svědčí. Kromě jedné afterparty jsem vystoupil snad na všech afterech v Retru a ty měly vždy strhující atmosféru.



Co by podle tebe nemělo na vychytané afterparty tohoto typu chybět?

Loutka: To už sem zodpověděl v první otázce plus bych přidal ovoce, masáže atd.

Texx: Já.

Milhaus: Super music, atmosféra, sexy holky, kluci :) a hlavně super nálada, kterou budou tvořit super DJs a skvělé publikum.

Subgate: Spousta bavících se lidí, super hudba a nálada všech přítomných.



Letní festivalová sezóna se kvapem blíží. Prozraď nám, na jakém festivalu letos vystoupíš?

Loutka: Zatím Mácháč a Creamfields a asi Trnkobranní.

Texx: Nejvíc se těším na Cosmic Trip, jednoznačně.

Milhaus: Se všemi kolegy ze Studia 54 vystoupím na festivalu Cosmic Trip na pódiu Studia 54, který se koná 19. a 20.6.2009, kde to bude v režii Studia 54 určitě nezapomenutelný zážitek letošního léta. Dále vystoupím v srpnu na festivalu Trnkobranní ve Vizovicích společně s Michaelem Burianem.

Subgate: V červnu to bude na legendárním 12. ročníku festivalu Cosmic Trip, po té na menším festiválku v Brně, dále pak na Route 333 a na konci července bych měl zahrát na High Jumpu v Hříměždicích.



Který z letošních festivalů tě nejvíce oslovil svým lineupem?

Loutka: Abych se přiznal, tak jsem to nesledoval…

Texx: Tak podruhé:)) Nejvíc se těším na Cosmic Trip, jednoznačně.

Milhaus: Cosmic Trip a to Studio 54 stage.

Subgate: Stoprocentně Cosmic Trip!

White Ocean afterparty bude přinejmenším nezkrotná jízda. Co si připravíš pro její návštěvníky?

Loutka: Samozřejmě dobrou muziku a náladu.

Texx: Připravím si Cdčka, sluchátka, pivko a půjdu hrát. Pak se děj vůle Páně…:)

Milhaus: Připraven budu mít svůj klasický sound mixováním stylu electro, progressivehouse a progressivetrance. Samozřejmě zazní track z mé společné produkce s Eddie Senderem – Call For Justice. Nebude určitě také chybět skvělá nálada a atmosféra, kterou přivedeme společně s dalšími DJs všechny do varu.

Subgate: Jelikož v současnosti vystupuji jak v poněkud undergroundovějším podání, tak i v komerčnějším, tak to bude rozhodně komerčněji laděný set nabitý energií a mojí ranní speciální pohybovou performaci… :)


Více informací o White Ocean afterparty naleznete na: www.retropraha.cz
 
Kdo vystoupí po boku djských legend Loutky a Chrise Sadlera na oficiální White afterparty po halovce Sensation v pražské Retru? White afterparty: Domácí legendy Loutka a Chris Sadler míří na oficiální afterparty po Sensation do pražského Retra! White afterparty - White Ocean After první červnovou neděli v pražském Retru White Oocean Afterparty @ Retro Music Hall

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016