PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
16.05.2009 - sobota
Místo konání:
Pardubice - ČEZ Aréna (malá hala)
DJs:
David Bowles & Drum-ID (live djembé), Chris Sadler, Manio, Béla En, Electrohands (Gody & Honza Mayer)
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, ostatní 300 czk, Extra: exotic dancers, barmanská exhibice a soutěžní show nejlepších barů z Prahy
Line-up:
21.00-22.30 ELECTROHANDS (DJ Gody & Honza M.)
22.30-22.45 Představení soutěžících podniků - moderuje Juan
22.45-00.15 Dj BÉLA EN
00.00-02.00 Dj DAVID BOWLES feat. Drum-ID on live djembé
02.00-04.00 Dj CHRIS SADLER
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 Dj MANIO
 
 
Barmani z Pardubicka bojují o titul nejlepšího a možnost předvést se v celorepublikovém finále Jak to vidí ti za gramofony – anketa mezi rezidenty Havana Club Tour De Bar
Do souboje barmanů nastoupí Chrudim, Přelouč a Pardubice
Šestnáct barmanů z celkem osmi barů ze tří východočeských měst - takto vypadá startovní listina netradiční barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar 2. Pardubické kolo proběhne již tuto sobotu v atraktivním prostředí ČEZ areny. Návštěvníci se mohou těšit na napínavou soutěžní atmosféru, odvážné barmanské exhibice i djská vystoupení.
 


V sobotu 16. května ožije pardubická ČEZ arena barmanskou soutěží nejlepších podniků tohoto regionu. Večer hudebně „okoření“ zástupci české taneční scény: DJ David Bowles, kterého doplní perkusionista Drum ID, dále Chris Sadler a Manio. Poprvé v rámci turné vystoupí moderátor pořadu Frisbee (TV Óčko) Béla En a východočeský hudební projekt Electrohands (DJ Gody & Honza Mayer).



O přízeň návštěvníků a první místo v soutěži budou usilovat tyto podniky:

Baraka bar (Chrudim) – je hudební klub a zároveň moderní americká restaurace, kde se přes poledne dobře najíte a večer se můžete s přáteli pobavit poslechem hudby u dobrého drinku. Podnik je součástí komplexu Hotelu Bohemia a rozkládá se ve dvou patrech. Na první pohled zaujme interiérem inspirovaným slavnou americkou ROUTE 66, kterou vám zde připomíná řada stylových dekorací. Programem se strefí do nálady každému, vyzkoušet si můžete i novinku v podobě přilehlé laserové střelnice.

Více informací: www.baraka-bar.cz

Dýdy Baba (Pardubice) – studentský klub, který však nabízí i zábavu pro širokou veřejnost. Pravidelně se tu konají akce různých hudebních stylů. Přes den funguje prostor jako kavárna s širokou nabídkou alko a nealko nápojů, kávy a nechybí ani pestrá škála koktejlů. Přilehlá pizzerie s pestrým výběrem pizzy, těstovin a salátů uspokojí mlsné jazýčky.

Více informací: www.dydybaba.cz

Hany Bany (Pardubice) – tento koktejlový music bar najdete v blízkosti Perštýnského náměstí v Pardubicích. Nabízí nevšední klubový interiér ve dvou navzájem propojených podlažích. Ze široké nabídky více než 100 druhů alkoholických i nealkoholických koktejlů si každý může vybrat podle své chuti a nálady. Pak stačí jen obdivovat práci zručných mistrů barmanů během jejich show.
Více informací: hanybany.com

Che's bar (Pardubice) – bar najdete na Perštýnském náměstí v Pardubicích. Majitelé se nechali inspirovat kubánským legendárním revolucionářem Chegevarou, právě zkratka jeho jména dala název podniku. Doslova „revoluční“ barmanská show vynesla tomuto oblíbenému podniku první místo v prvním ročníku HAVANA CLUB TOUR DE BAR v roce 2007.

Více informací: www.ches.cz

Maddox (Přelouč) – tento klub majitelé průběžně rekonstruují a vylepšují pro své návštěvníky. Od roku 2008 se Maddox dělí na dva odlišné kluby ve dvou patrech. V přízemí se nachází taneční dance zone s moderním interiérem a v patře music bar se skvělou atmosférou. V obou prostorech je návštěvníkům k dispozici bar s bohatou nabídkou nápojů a šikovnými barmany. V současné době prochází klub další změnou interiéru. Kluboví barmani předvádí své umění i na větších akcích Maddox Openair, které pořádá stejný produkční tým.

Více informací: www.maddox.cz

Pata Puf (Pardubice) – nejen díky své otevírací době od pondělí do soboty se tento music bar představuje jako „hlavní tepna nočního života v Pardubicích“. Pravidelně se zde pořádají různé tématické akce - party nebo třeba dámské jízdy pouze pro slečny. K dobré zábavě patří i míchané drinky, pokud navíc slavíte narozeniny, připraví vám barmani koktejl zdarma.

Více informací: www.patapuf.cz

Road cafe (Pardubice) – v tomto podniku zapomenete na každodenní shon a přenesete se do prostředí tradičních amerických barů. Atmosféru umocní dekorace v podobě motorky, amerických poznávacích značek nebo dokonce části automobilu. Uslyšíte zde rock and roll i melodický a klasický rock. Ve společnosti přátel si můžete vychutnat pohodovou atmosféru u dobrého míchaného drinku nebo jídla; naservírují vám zde „americké klasiky“ jako hamburger nebo Roadburger, atd. V loňském ročníku soutěže se Road café probojovalo na třetí místo.

Více informací: www.roadcafe.cz

St. Patrick (Pardubice) – originální irský pub funguje v centru Pardubic od roku 2008. Najdete zde irské speciality, točená irská piva nebo různé druhy irské whisky. Zkrátka nepřijdou ani milovníci míchaných drinků, kteří si mohou z nápojového lístku vybrat přesně podle chuti. Pro mlsné jazýčky připraví kuchaři tradiční irské speciality. Pro „workoholiky“ je zde Wi-Fi připojení k internetu. V létě uvítají návštěvníci možnost posezení na zahrádce s bohatě zásobeným barem a v chladnějších měsících příjemnou atmosféru v salonku s krbem. Stylový interiér jako z irského Dublinu doplňují moderní plazmové obrazovky.

Více informací: www.stpatrick.cz

Vstupenky na akci: Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si jej můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Poslední zastávka druhého ročníku soutěže proběhne:
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
ČEZ arena bude hostit nejlepší barmany Pardubicka a djskou show

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Rekordní počet návštěvníků zvolil nejlepším podnikem Pardubicka Che´s bar
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016