PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2

Datum konání:
07.05.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Paco (Open House/Politics of Dancing, fr), David Bowles & Drum-ID (HCTDB residents), Chris Sadler, Hector Lopez, Manio, Mitch alive! & Alesh One
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, ostatní 300 czk, Extra: exotic dancers, barmanská exhibice a soutěžní show nejlepších barů z Prahy, moderátor: Juan, navigace: Metro "C" - stanice Letňany, 2 min. pěšky
Line-up:
21.00-22.30 DJ Hector Lopez
22.15-23.00 Představení Top 10 soutěžících podniků - moderuje Juan
23.00-00.00 DJs Mitch Al!ve & Alesh One (Berlin, GR)
00.00-01.30 DJ PACO (Paris, FR)
01.30-03.00 DJ David Bowles feat. Drum-ID on live djembé
03.00-04.00 DJ Chris Sadler
04.00-04.15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
04.15-05.00 DJs Chris Sadler, Manio
 
 
Pražským barmanům zbývají poslední dny do soutěžního klání
Do čtvrteční pražské Havana Club Tour De Bar, zbývají poslední dny. Dvacet barmanů z deseti nejoblíbenějších pražských barů a podniků to rozbalí v atraktivních prostorách výstaviště PVA Letňany. Do varu vás dostane francouzský DJ Paco, berlínští funky baviči DJ Mitch Al!ve & Alesh One a další čeští interpreti. Těsně před akcí přinášíme poslední informace a také praktické rady, jak se na tuto přehlídku dostat. 
 
Pražské kolo regionální soutěže barmanů HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 finišuje své přípravy. Již tento čtvrtek do pomyslného ringu v hale 4 Výstaviště PVA Letňany proti sobě v soutěži nastoupí barmani z vyhlášených podniku metropole. Po celý večer se budou snažit přitáhnout ke svému baru co nejvíce návštěvníků a upoutat jejich pozornost. Nouze nebude o atraktivní barmanské show s lahvemi nebo ohněm, pestré dekorace a výzdoby pultů nebo kostýmy samotných barmanů.



Odpočinout si budou moci návštěvníci v tzv. „D“ smoking lounge, která láká k příjemnému posezení a nabízí i možnost zasoutěžit si o drobné dárky. Ryze „dámskou“ záležitostí je speciální zóna Girlshop.cz, která nabídne příjemné zázemí baru. Návštěvnice si zde za vyplněný kupón vyzvednou welcome drink zdarma a zároveň se zařadí do slosování o voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup dámské módy v Girlshopu. Do atmosféry jako na karibské party vás vtáhnou exotické tanečnice. Chybět nebudou ani velké videoprojekce.

Večerem bude provázet moderátor Juan. Vedle chutných drinků nabízí akce také pestrou hudební ochutnávku. Na jediné z letošních regionálních kol této soutěže vystoupí během jednoho večera celkem osm hudebníků. Největší pozornost návštěvníků na sebe jistě stáhne jeden z nejznámějších Djs na francouzské taneční scéně, DJ Paco. Pořádnou show předvede berlínské duo DJ Mitch Al!ve & Alesh One, kteří si libují ve funku okořeněném kvalitním scratchingem. Neméně atraktivní budou vystoupení DJs Davida Bowlese společně s perkusionistou Drum ID, dále Chrise Sadlera, Hectora Lopeze a Mania.



JAK NA AKCI:

MHD
Doprava k areálu prostřednictvím MHD je nejlépe linkou metra C do stanice Letňany, odkud lze snadno dojít pěšky (cca 2 minuty chůze). Pro dopravu do PVA slouží i pravidelné linky MHD do autobusové stanice - Výstaviště Letňany, popř. Letňany (metro C). Adresa: Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany, pva.cz

Autem
Pokud si najdete abstinujícího řidiče, můžete do PVA vyrazit  autem. Pro návštěvníky akce zde bude zajištěné velkokapacitní parkoviště zdarma.  
Pro návštěvníky akce bude připravena šatna.

VSTUPENKY

Vstupenky získáte zdarma po registraci na www.tourdebar.cz nebo si jej můžete vyzvednout ve svém oblíbeném soutěžícím baru. Na místě budou vstupenky k zakoupení za 300 Kč.

Zveme všechny holky na speciální Girlshop.cz bar v předsálí se soutěží o poukázku na nákup oblečení v hodnotě 3.000 Kč! Sledujte průběžné výsledky barmanské soutěže každou hodinu na projekcích!

Neseďte doma a přijďte povzbudit své barmany!

Přehled dalších zastávek:

16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace získáte na stránkách www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
Do Prahy míří berlínští funk baviči DJ Mitch al!ve & Alesh One Nejlepší pražští barmani vyráží do boje Tour De Bar Praha - jedinečná barmanská exhibice a rozjetá party s originálními zahraničními DJs

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Letňany ožily barmanskými a djskými exhibicemi
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016