PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.04.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Alex Douche (ru)
Live:
D-Pulse (ru)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Všechno je naopak! A na noci Unplugged na House boatu U Bukanýra pod hlavičkou serveru Techno.cz bude také tento čtvrtek všechno postavené na hlavu! Tenhle večírek si dal za cíl představit tři DJe v poloze, v jaké je rozhodně neznáte, tentokrát však budou všichni hrát přesně to, co mají tolik rádi. Deep House! A díky ruské partě D-Pulse dokonce live na kytary a synťáky na místě, kde za normálních okolností můžete tancovat. Mrkněte na videa z klubu Aviator a z fesťáku Stereo Leto, ať víte, do čeho jdete a řádně si to rozmyslete. Aby bylo také tohle PRko správně naruby, čím méně se nás tu sejde, tím méně se pak budeme mačkat. :)
 


Již tradičně tu zelenobílou bárku svým setem přesně ve 20:00 otevře DJ Face, aby se pochlubil ještě horkými novinkami, které se na portálu Juno v kolonce deep house objevily. A paradoxně nebude do svého record bagu sahat příliš hluboko! Přestože bude mít velké nutkání zařadit do mixu také tu skladbu More, která je teprve tři týdny stará, nakonec ji nechá zcela dobrovolně těm, kteří jsou pod ní podepsaní... To kvartet D-Pulse ho vystřídá - ne ovšem za gramofony, ti čtyři mladí muži se přímo na parketu opřou do strun a kláves a představí materiál, jenž vznikl v rodném Iževsku a který teď vydává celý svět. Krásné snivé skladby s nádechem osmdesátek, pro tohle počasí tolik ideální, u nichž se prostě musíte vrtět i přesto, že jste to původně neměli vůbec v plánu... Rozhovor s talentovanými muzikanty si můžete přečíst až do čtvrtka na titulce serveru Techno.cz, jejich hlasy uslyšíte v úterý v 18:40, kdy budou hosty Josefa Sedloně na Radiu 1! Jejich krajan Alex Douche se přes svůj nízký věk už stihl zapsat do katalogů respektovaných značek Conya, Stupendous a Deepology Digital a bude to on, kdo svým dosud nevydaným materiálem tuto na deep house orientovanou edici uzavře. Osvěžte si tedy azbuku, objednejte vodku a mějte uši i oči dokořán!

I tentokrát se na palubě setkáte s pisálky a s fotografy nejnavštěvovanějšího webu o elektronické muzice u nás... Máte pro ně tip, kam by zcela určitě měli zajít? Co přesně vám na něm chybí? Čeho je naopak příliš? Máte tip na to, jak zlepšit anketu Dance Music Awards? Stavte se také, rádi si vaše názory a podněty vyslechneme!                 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. května 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Daho (Nula 2) a Yannick (Roxy).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016