PARTYINFO

 

SAX ON THE BITCH

Datum konání:
16.04.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Ivan Myslikovjan (sax), Rafael (bonga), Jindra (bukanyr crew), Petra
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Ivan Myslikovjan na akci Sex On The Bitch
 
 
… je speciální už téměř jarní čtvrteční noc ve znamení nejen rezidentního Dje JINDRY, ale jako host vystoupí tentokrát i djane PETRA. Co dělá tuto akci skutečně pozoruhodnou? Poprvé U Bukanýra v následující djské sestavě avizujeme také přítomnost  živých hudebních nástrojů a to v podání mistra IVANA MYSLIKOVJANA a bongomana RAFAELA.

Pro domácího dje Jindru je to s Ivanem Myslikovjanem i Rafaelem premiéra a splnění hudebního snu, zatímco DJane Petra už měla několikrát možnost s oběma umělci vystupovat v Praze na větších akcích se zahraničními hvězdami (Kick Da Night – R. Van Gelderen, N. Chagall,  atp.)

Co nás tedy čeká?

Ve 21h. celou párty rozjíždí DJane Petra se svým ryze vinylovým minimalovým až progresivním houseovým setem, který od cca 22.30h. doprovodí na bonga zmiňovaný Rafael (oblíbenec např. i dje Pavla Krejdla).

Ve 24.00h., tedy přesně o půlnoci, se můžeme těšit na Dje Jindru a jeho bezpochyby velmi váženého hosta Ivana Myslikovjana. Tento nejpreferovanější klubový saxofonista hostoval např. na nejméně 50ti vydaných CD, kde doprovázel a sólově hrál pro např. Báru Basikovou, Lucii Bílou, Vladimíra Mišíka, atp.  Jeho saxofon doprovodí dje Jindru přinejmenším do 2h. ranní, ale Rafael a jeho bonga budou mít i v tomto čase samozřejmě své slovo.

Nenapodobitelné improvizaci obou live hostů se meze určitě klást nebudou. Nakonec kdo měl možnost prožít vedle těchto muzikantů jedinou noc, nenechá si ujít ani další jedinečnou šanci na / doslova / koncert v podání jmenovaných umělců.

Finále této párty bude patřit oběma DJům a jejich společné produkci. Jindra s Petrou vystoupí také premiérově ve společném setu od cca 3h. ranní – můžeme se tedy těšit na spojení mužského a ženského hudebního elementu, což jistě nebývá na domácích akcích pravidlem… Který z živých nástrojů vydrží déle, se necháme překvapit…

Těšíme se na vás!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016