PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
17.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Finckobot (berlin), Tvyks, Vectif, Skooczech
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Finckobot: "Berlín se pomalu vzpamatovává..."
Páteční Plastique v klubu Radost FX
Milí plastique fans, jako každý třetí pátek v měsíci tak i tentokrát je pro vás připraven další díl vaší oblíbené party Plastique. Dá se říci, že tento pátek pro vás budeme mít 2 zahraniční hosty. Jeden z residentů akce, dj Tvyks se nedávno odstěhoval do Berlína a tak se můžete těšit na žhavé novinky z této evropské metropole, která je na tom hudebně o poznání dále, než naše hlavní město. Společně s ním přicestuje i mládá krev v podání dje Finckobota, který je jedním z umělců, o kterých se v Berlíně v této době hodně hovoří. Sestavu doplní dj Skooczech a druhý z residentů DJ Vectif. O vlasový styling a účesy se vám tradičně postarají kadeřníci a kadeřnice se salonu Radikální Sekce Bomton.
 


Bio Finckobot

(Maximal Fidget Tropical Beats / Whip It Good / BRRRLN)
www.myspace.com/finckobot
brrrln.blogspot.com

Finckobot – half pop titan, half robot

Tento mladý muž z Berlína zásobuje každý týden publikum směsicí francouzského ed banger style electra, italského houseu, nejnovějších tracků z UK a nejnovějších australských remixů od dubstepu k bassline a tropických beatů z celého světa. Na své cestě přes města vystupoval Finckobot po boku Yukseka, Trevor Loveys, Priness Superstar, The Klaxons, Kissy Sell Out a mnoha dalších top class umělců. Je take residentem známého berlínského klubu Magnet a jeho Whip It Up a Cockaigne parties. Finckobot také pracuje jako editor pro berlínskou rozhlasovou stanici Sonett77, kde má take svoji vlastní show Maximal Finckobot. Je to take člověk, který stojí za blogem BRRRLN.

„He put together a mix for his radioshow and it features old goldies aswell as some new tunes not many have had the pleasure of hearing before. This mix is on blast at the Discobelle HQ as we speak so press play and join the movement!” (Discobelle)

„This is the soundtrack to my summer and the grafiks of m'life” (Pow Fox Blog)

„Impulsive like a submarine warfare and armed with more beats than Henry Maske. Boom Boom Boom. Ladies and gentleman, I’m happy to introduce you to the future!“ (We Love Magneto)

„Finckobot is a real DJ. He showed me his cd collection of electro and it was the size of 4 laptops on top of each other. then he showed me his rock cd collection and it was literally a suitcase. He kicks it in berlin, or as they say in the blogosphere brrrln.blogspot.com. check out that tracklist! wicked.“ (Jared / Purple Crush / You Been Crushed)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016