PARTYINFO

 

HIGH ON IT!

Datum konání:
29.05.2009 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Aphrodite (uk), John B (uk), Break (uk), Koogi, Katcha, Formitox, Ufo, Killa, Doox
Info:
http://www.highonit.cz
Popis:
vstup 229 czk
Line-up:
Drumand bass.cz Main Stage:

20:00 - 21:00 Killa b2b Doox
21:00 - 22:30 Koogi
22:30 - 24:00 Break
24:00 - 02:00 John B
02:00 - 04:00 Aphrodite
04:00 - 05:30 Katcha
05:30 – 06:30 Formitox b2b Ufo
 
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
High On It již tento pátek - last info Aphrodite - biography (uk) Představujeme: John B, blázen nebo génius?
High On It!: představujeme - Break
Když se řekne Break, napadne každého něco jiného. Specifikujeme-li to ovšem jako Charlieho Biermana, který rád hudbu skládá, hned je vše každému fanouškovi drumandbassu jasné. Tento mladý talent z Londýna je považován za předního tvůrce minimalistických melodií, které vás chytnou a nepustí. Jeho zvuk je tak specifický, že ho musíte hned poznat.
 


Charlieho kariéru můžeme datovat od roku 2001, kdy se přes společné kamarády seznámil se Squirem a zapletl se tak s partou okolo DNAudio. Předtím se však stihl učit hře na klavír a ke gramofonům se postavil už jako čtrnáctiletý. Posloucháním jazzových, funk a breakbeatových desek se nakonec dostal až k drumandbassu. Od onoho památného přijetí do DNAudio začal hrát důležitou roli v expanzi samotného labelu na světový trh. V roce 2002 vychází Charlieho debut Coctail na druhém díle kompilace Eastside Jamz, aby chvíli na to na stejném labelu vypustil do světa své první EP The Breakout. Uzká spolupráce s producentem Silent Witnessem měla za následek zcela nový a čerstvý zvuk, po kterém mnoho lidí již delší dobu volalo. Na No U Turn vydávají společně několik tracků a od té doby se nezastaví. Jako jeden z nejplodnějších producentů na scéně tráví hodiny a dny ve studiu, což má za následek upsání se takovým labelům jako East Side, Fuze, Commercial Suicide, Quarantine, Critical, Invaderz, Explicit, Subtitles, Metalheadz, Levitated, Shadow Law a samozřejmě DNAudio.

Na konci roku 2008 založil vlastní značku Symmetry, aby na ní okamžitě vydal svoji stejnojmennou debutovou desku, na kterou se při jeho produktivitě čekalo opravdu dlouho. Díky jeho rychle narůstající popularitě, mu samozřejmě narůstá i počet zaplněných míst v diáři a tak může tento obrýlený mladík svým talentem potěšit naživo čím dál tím více fanoušků. Stojí to za to.

Break vystoupí na akci HIGH ON IT! v pátek 29.5.2009 – Pardubice PVV Ideon

Kompletní lineup:

Aphrodite (UK)
John B (UK)
Break (UK)
Koogi
Katcha
Formitox b2b Ufo
Killa b2b Doox

Vstupenky koupíte v předprodeji za 229,-Kč (včetně všech poplatků a dph) v celostátní síti Ticketportal www.ticketportal.cz, ve vybraných kamenných obchodech a online také na www.rave.cz/shop a shop.techno.cz.

www.highonit.cz
www.dnaudio.co.uk
 
DnB mejdan High On It! má svůj web Pardubice hlavním městem drum’n’bassu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z High on It od Sody Čtenářský videoreport a fotky z High On It! od Koudise
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016