PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
03.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tim Davison (myspace.com/timdavison, uk), Loutka (roxy praha), Tazz, Bo.dan (solstice rec., roxy praha)
2nd stage - Cubik (roxy praha) & Diome (vivacity.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Tazz
00:00 - 01:30 Bo.dan
01:30 - 03:30 Tim Davison
03:30 - 05:30 Loutka

chill out djs: Cubik & Diome
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Tim Davison tento pátek v Roxy
Když se legendární hit od Chemical Brothers „Hey boy hey girl“ dostal do rukou Timu Davisonovi (uk), vznikl remix, který si oblíbili všichni hlavouni taneční scény od Jamese Zabiely přes Johna Digweeda až po Carla Coxe. Na pátečním Human Traffix v Roxy však budete mít možnost seznámit se s Timovou tvorbou díky dvouhodinovému setu rozhodně podrobněji. Na main stagi dále rezident dj Loutka a z řad hostů dvojice djs Tazz & Bo.dan. Chill out vám hudebně vyzdobí pánové Cubik & Diome. Nezapomeňte, že i tentokrát můžete využít magickou jedenáctou hodinu, do které je levnější vstupné. Uvádí Roxy promotion.
 


Tim Davison // bio

Hvězda Tima Davisona začala stoupat už v roce 2003, kdy jej Dave Seaman a Nick Warren označili za jednoho z nejžhavějších kandidátů na budoucí megastar. Nyní už má za sebou přes padesát tracků na labelech jako Baroque, Re*brand či Plastic Fantastic, remixy nejen pro Chemical Brothers, ale také například pro Deep Forest nebo Lennyho Fontanu a první album nazvané „Long way from home“.

„Vydavatelství Baroque mi při natáčení alba poskytlo maximální svobodu,“ vzpomíná Tim, „což byla příležitost tvořit nejen další taneční pecky, ale také pomalejší eklektické věci. Deska, která díky tomu vznikla, tak skutečně obsahuje veškerou hudbu, která mě kdy ovlivnila.“

Stylové rozpětí na „Long way from home“ Timova slova potvrzuje a dává pochopit, proč jeho hudbu uznávají i Paul van Dyk, Marco V, Max Graham či Deep Dish. Pro vysvětlení názvu alba také nemusíme chodit daleko – s tím, jak se Tim Davison stává mezinárodní hvězdou, povážlivě ubývá víkendů, které by místo hraní na druhém konci světa trávil doma. Většinu tracků už nyní Tim skutečně může skládat jen „daleko od domova“ – v hotelových pokojích, letadlech a na letištích všech kontinentů. Album samotné vyšlo ve dvou verzích – pokud si koupíte CD, dostanete kratší verze k poslechu doma ve sluchátkách, zatímco na digitální release si Tim schoval delší klubové mixy, za něž budou rádi deejays.

Své nadšení z Timovy tvorby neskrývá ani Hernan Cattaneo a Paul van Dyk říká, že Tima v jeho setech slyšíte skoro bez ustání. I další hvězdná jména v jeho tvorbu věří, a tak není divu, že Tim Davison je nyní jednou z nejnadějnějších osobností na klubové scéně. Teď je ten pravý čas, kdy by se tato vycházející star měla představit i českému publiku, proto si v kalendáři zaškrtněte datum 3. dubna, kdy budete moci Tima Davisona zastihnout v pražském klubu Roxy na další pokračování noci Human Traffix.

Tim Davison (UK) @ Liquid Crystal Sounds "Eloquence"

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Human Traffix od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016