PARTYINFO

 

ROCK FOR CHURCH(ILL) 2009

Datum konání:
28.08.2009 - 29.08.2009
Místo konání:
Vroutek - open air
Live:
Asian Dub Foundation (uk), Irie Revoltés (de), Macka B (uk), Sunshine, Tata Bojs, Wohnout, Support Lesbiens, United Flavour, Skyline, Polemic, Navigators, Gaia Messiah, Visací zámek, Krucipüsk, Tata Bojs, Support Lesbiens, Gaia Messiah, Visací Zámek, more
Info:
http://www.rfch.cz
Popis:
vstup 350/400/550 czk
 
 
Asian Dub Foundation headlinery festivalu Rock For Church(ill) 2009
Poslední srpnový víkend nás čeká už jubilejní 10. Ročník letního festivalu Rock for Church(ill). Místem konání bude opět Vroutek u Podbořan a v programu už dávno není jen rocková muzika. Pořadatelé minulý týden odtajnili v rámci warm-upu v pražském Lucerna Music baru své první dva hvězdné headlinery. Z Velké Británie přiletí Asian Dub Foundation se svým energickým originálním mixem, v kterém se mísí raggajungle a breakbeat s bhangrou a dubem. Plus k tomu oblíbení německo-francouzští reggae revolucionáři Irie Revoltés! 
 


Za domácí scénu je v tuto chvíli potvrzený silná sextet kapel od rockových Sunshine, Wohnout a Krucipüsk přes Skyline až ke karibsky orientovaným Polemic a United Flavour. Už je tento nástřel programu dává jasný signál, že program 10. Ročníku rozhodně bude stát za návštěvu! Nejvýhodnější lístky jsou v předprodejích od 16. Března.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016