PARTYINFO

 

FISH’N’CHIPS SPECIAL: GOLDIELOCKS!

Datum konání:
17.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Goldielocks (uk), Swordz (brusel/praha), Tuco (uk/praha)
Popis:
vstup do 23:00 50 czk, poté 100 czk, holky zdarma
Line-up:
21:00 - 00:00 Tuco & Swordz
00:00 - 02:00 Goldielocks
02:00 - ??:?? Tuco & Swordz
 
 
Každý ví, že opravdové jaro v Praze přivítá Goldielocks
Pracovní týden se přehoupnul přes polovinu a před námi je zase další páteční večer, další zábava a další párty. Milionová Praha toho nabízí jako vždy hodně, možná vám tedy v rozhodování pomůže následující pozvánka. Směřovaná je do příjemného prostoru klubu Vertigo situovaném v samém centru Prahy 1 (Havelská 4) a září na ní jméno jedné londýnské zlatovlásky - Goldielocks! 
 
Přestože jde o rapperku a zároveň producentku, do Prahy přijíždí, aby tu jako DJ odehrála první ze svých dvou zastávek (o den později se ukáže ve Zlíně). Jak sama vzkázala, můžeme očekávat mix kvalitní klubové muziky pohybující se od dubstepu, přes bassline, rap po elektro. A stejně jako Goldie, ani další dva DJ's - Angličan Tuco (rezident večírků Dutty Weekend) a Belgičan Swordz - vás nebudou z parketu vyhánět, ale naopak k němu přitahovat. Zároveň bude přichystána videoprojekce a někteří z vás navíc dostanou super dárek od značky Neff. To ale pořád ještě není všechno. Před začátkem párty můžete totiž slyšet rozhovor s Goldie a její ukázkový live set na rádiu Spin (96.2 FM), stačí si ho naladit v 17:00!

Akce má pohádkové vstupné (slečny po celou dobu zdarma, pánové do 23:00 50 Kč, poté 100 Kč), ceny na baru jsou příznivé (!Plzeň 29 Kč!) a od Národní třídy nebo Václavského náměstí je klub pět minut chůze, tak se stavte!

allElements.net/goldielocks
www.myspace.com/goldielocksmusic
www.myspace.com/swordzifc4ce
www.myspace.com/djtuco
 
Goldielocks navštíví v polovině dubna Prahu a Zlín

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016