PARTYINFO

 

FISH’N’CHIPS SPECIAL: GOLDIELOCKS!

Datum konání:
17.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Goldielocks (uk), Swordz (brusel/praha), Tuco (uk/praha)
Popis:
vstup do 23:00 50 czk, poté 100 czk, holky zdarma
Line-up:
21:00 - 00:00 Tuco & Swordz
00:00 - 02:00 Goldielocks
02:00 - ??:?? Tuco & Swordz
 
 
Každý ví, že opravdové jaro v Praze přivítá Goldielocks
Goldielocks navštíví v polovině dubna Prahu a Zlín
Ti, kteří mají oči dokořán, si mohli všimnout, že v pátek 17. dubna pod taktovkou allElements.net proběhne speciální díl párty Fish'N'Chips, kam přivážíme londýnskou rapperku, producentku a pro tento večer především deejayku Goldielocks! Stručně řečeno půjde o výjimečný večer plný grime music, basslineu, elektra, hip hopu nebo house music, bude to mejdan s velkým M.
 
Svědkem bude místo konání – klub Vertigo v Havelské ulici přímo v centru Prahy. Holky mají vstup po celý večer zdarma, kluci je doprovodí za směšných 50 Kč (po jedenácté hodině už to ale bude 100 Kč). Kapacita klubu se pohybuje kolem 250 hlav a slibuje tedy příjemnou atmosféru v příjemném prostředí (přesvědčte se sami na webu klubu!). Goldielocks je kočka s dobrým výběrem muziky, v čemž ji podpoří i další DJ's – časem prověřený Tuco, jeden z těch, kteří stojí za jednou z nejlepších pražských urban parties Dutty Weekend a neméně rozjetý Swordz, belgický finalista ITF. Připravená je také videoprojekce britských klipů. Dejte vědět známým a dorazte, budeme se bavit! A pokud je pro vás Praha přeci jen trochu daleko, o den později (18. dubna) se Goldielocks objeví ještě ve Zlíně!

Miniprofil Goldielocks

Bydlí v londýnském Croydonu, rodišti dubstepu, je mladá, je hezká, jak o sobě sama říká, je ze tří čtvrtin Britka, ze čtvtiny Švédka. A nezáleží na tom, že se ta čtvrtina špatně vysvětluje, důležité je to, že Goldielocks už nějaký ten pátek opětovně bere do ruky mikrofon, produkuje nejen grimeové beaty a vyhrává na nejrůznějších akcích jako DJ. V celé své tvorbě se střídavě věnuje grimeu, dubstepu a elektru, klidně se ale pustí do něčeho popovějšího a sáhne po zpěvu.

Kariéra Goldielocks se pořádně rozjela v roce 2007, kdy vydala EP Goldie’s Oldies. Pozvala si sem jak JacksonKiD!, členku své vlastní party The Sick Kids, tak třeba Scratche z amerických The Roots. Posílená se pustila do dalších singlů, spolupracovala s Examplem, Kate Nash, s Friscem nahrála song Wasteman, dostala se na soundtrack filmu Adulthood s trackem Kids, pro Tinchyho Strydera vyprodukovala pecku Strereotype a mohli bychom pokračovat... Goldie je prostě talentovaná, tak si nenechte utéct její párty set, který předvede v pátek 17. dubna v Praze a následující den ve Zlíně. Není jiná volba!

Více na fishnchips.allelements.net.

Goldielocks – Wasteman feat. Frisco



Goldielocks – Smash & Grab



Goldielocks vs. Tinchy Stryder (Making of Stereotype)



 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016