PARTYINFO

 

MECCAMIX ON TOUR

Datum konání:
14.03.2009 - sobota
Místo konání:
Louny - Imperium Musicland
DJs:
Carl Lope, Looky, Music Mafia, Marthy
Popis:
start 22:00
 
 
Meccamix tuto sobotu poprvé v klubu Imperium Louny!
Nejlepší klubovka Meccy zavítá do klubu Imperium Louny. Prvních 100 příchozích na tuto party dostane vstupenku na Axe Meccamix v Praze 27.3. spolu s CD, které namixovala maďarská sexy DJka Flower a která také na březnovém Meccamixu v Praze zahraje vůbec poprvé v ČR! Barvy Meccamixu v Lounech bude reprezentovat ostřílený DJ Looky, nová krev a velmi energický DJ Carl Lope a nový projekt Music Mafia,. Ten je tvořen DJem, trumpetistou a saxofonistou! Více info zde!
 
MECCAMIX TOUR 2008 představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli již zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších.



Meccamix Tour představuje velkolepou show s dekoracemi, tanečníky, performery, DJi, úchvatným zpěvákem a saxofonistou a celou řadou dalších překvapení.

MUSIC MAFIA - Ozdobou večera bude vystoupení Music mafia. Toto mladé trio složené z báječného trumpetisty Ondřeje Michalce, skvělého saxofonisty Radka Havla a DJe O.Jey.Bee (čti oudžejbí), má za sebou již vystoupení v chorvatském letovisku Makarska, tuniském ostrově Djerba anebo tříměsíční tour po Španělsku. Jejich empatické vystoupení dokáže rozhýbat i zaryté netanečníky, protože house music doplněná o jejich živou show, má neopakovatelné kouzlo…



Jako hlavní DJský host večera se představí Dj Looky. Looky je plný energie, kterou s radostí předává ve svém setu všem přítomným. Nelze zařadit do jednoho stylu, neboť si z každého vybere jen to, co se mu líbí a co ještě zlepší atmosféru party, na které zrovna hraje. Vždy ze sebe vydá maximum a pro party people je ochotný udělat téměř cokoliv. Spolu s Lookym vystoupí energický DJ Carl Lope.



Kromě DJs, živých hudebníků a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku na Meccamix do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč, CD namixované sexy DJkou Flower & časopis Mecca Magazine!



To vše je Meccamix!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016