PARTYINFO

 

NEXT LEVEL

Datum konání:
14.03.2009 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - Level Lounge - Digital Art Galerie
DJs:
Thomas Coastline (myspace.com/thomascoastline), John Nike (idj.cz/johnnike), Robert Minelli (idj.cz/robert-minelli), George Lieb
Info:
http://www.levellounge.cz
info@funtastic.cz
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk, Info: 800mW laser, RCF sound systém, GoGo dancers, Welcome drink, Stage design by Kolabs Visual Artists
 
 
Next Level - Nová clubová noc na Jihu Čech
Již 14. března budete mít možnost navštívit prostory nového multifunkčního prostoru Digital Art Galerie a přilehlého baru v rámci párty Next Level. Tento jedinečný prostor v centru města přivítá taneční párty, která, troufáme si tvrdit, bude nejen mezi budějovickými akcemi tohoto typu o level dál než vsechny ostatní.
 


Co na vás čeká?
Naprosto luxusní klubové prostředí, které v Českých Budějovicích nemá obdoby a jež je do určité míry srovnatelné s kluby v Praze, Berlíně, Londýně a dalších metropolích. Však posuďte sami jestli naše slova myslíme opravdu vážně.



Dáváme vám příležitost pokřtít tyto prostory a vytvořit tak nezapomenutelnou atmosféru, kterou nám budou celý večer dotvářet umělci na slovo vzaté a tím hlavním Headlinerem večera bude Thomas Coastline. Známý hlavně jako producent, ale také dj, jehož skladby hrají nejlepší Djové světa v čele s Arminem Van Buurenem, Tiestem, nebo Ferry Corstenem. Thomasovo skladba - After Hour (Tenthu Remix) nedávno vyšla na prestižní kompilaci ARMADA - ASOT TOP15 february 2009.

Jeho djská kariéra se může pyšnit hraním po boku takového jména, jakým je bezesporu Paul Van Dyk. Ať už to bylo na festivalu Mácháč nebo v rámci velkých halových session v pražské T-Mobile Aréně. Dále vás budou v průběhu večera bavit Djové z bookingu Funtastic.cz a to John Nike, Robert Minelli a George Lieb, které dobře znáte z mnoha povedených trance párty .

Jestli je váš oblíbený styl Trance a Progressive, nesmíte zde chybět. Vždyť kdo může udělat lepší atmosféru, než jeho příznivci.



Samozřejmě nebudou chybět originální dekorace, špičkový zvuk, světla, laserová show, velký výběr coctailů a dalších nápojů, very hot tanečnice, uvítací drink a mnoho dalších příjemných překvapení.

Takže 14. března 2009, v sobotu v clubu Level Lounge naviděnou!!!

www.levellounge.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016