PARTYINFO

 

DELUXE

Datum konání:
09.04.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Coffee House
DJs:
Karotte, Misa Salacova, Craft, Michal Poliak
Info:
http://www.deluxevent.cz
Popis:
vstup 100 czk
Line-up:
20:00 open
21:00 Misa Salacova
22:30 Craft
00:00 Karotte
02:00 Michal Poliak
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Coffee House Official Opening v prodeji na Ticketportal Deluxe - oficiální otvíračka Coffee Houseu se blíží Coffee House Opening – předprodej spušten, set Karotteho ke stáhnutí
Team Apokalypsy vám představuje nové, multifunkční prostory v samém srdci Brna – Coffee House
Pokud si pamatujete na dřívější existenci Coffee Houseu, mnoho z vás jistě uzná, že se jednalo o místo se svým typickým kouzlem, kde proběhl nejeden vydařený večírek. Dnes tento podnik znovu ožívá, a to pod vedením zkušeného teamu pořadatelů dvou největších brněnských akcí – Citadely a Apokalypsy.
 


Coffee House
vám chce však tentokrát nabídnou něco víc, než jen příjemnou atmosféru, na kterou jste zde byli zvyklí… Celé prostory Coffee Houseu byly podrobeny rozsáhlé rekonstrukci, s cílem vybudovat exkluzivní místo, které Vám poskytne kromě posezení u kávy, v první řadě pohodlí a pocit, že je toto místo také tak trochu vaše…



Coffee House je tedy koncipován jako kavárna, elegantní nekuřácký lounge bar a příjemný klub – tedy tři oddělené prostory, které vám však mohou během jediného dne, večera i noci poskytnout to nejlepší prostředí pro odpočinek, ale i zábavu.



A jaký je náš hlavní cíl k vyžívání prostor Coffee Houseu? Kromě posezení v kavárně, nebo lounge baru, je tu pro vás útulný klub s kvalitním ozvučením NEXO, který bychom rádi využívali kromě pořádání party Deluxe, netradičních a také tématicky laděných akcí (vzpomínáte na slavné dress-code party?), také jinak – pro vaše potřeby. Během pracovního týdne vám klub Coffee Houseu může poskytnou ideální místo – coby zkušebnu pro začínající DJe. Technické zázemí a soukromí je pro vaše DJské začátky přímo ideální…A dobrou zprávu máme také pro začínající producenty – jednou měsíčně zde bude Michal Poliak společně s DJem Preachem a Wehhbou pořádat speciální „lekce produkce“ – kde se můžete o skládání hudby dozvědět něco víc.



A teď už k oficiální první party!

Oficiální otevření Coffee Houseu proběhne 9. dubna, a to první edicí ze série akcí Deluxe, na kterých vám budeme pravidelně představovat známé zahraniční DJe, avšak v klubovém prostředí a „intimnější“ atmosféře. Na první díl party Deluxe jsme pozvali DJe, který si na uplynulé Citadele získal svým vynikajícím setem, energií, charismatem, zkrátka bezkonkurenčním projevem za gramofony, srdce mnoha z nás – ano, věříme, že DJ KAROTTE vám svým návratem udělá radost. Pan karotka vystoupí ve 3hodinovém dj setu.

V tuto chvíli vám už můžeme potvrdit i další termín pro party Deluxe, a to 14. května. Jméno headlinera si však ještě chvíli necháme pro sebe.

Pro důkaz, že nám jedne o kvantitu, ale kvalitu je také fakt, že na akce Deluxe bude vždy omezena kapacita a to 150 návštěvníků, kteří se mimo jiné mohou těšit na ozvučení NEXO, nekuřácký lounge s posezením, a kavárnou s výhledem do ulice. Výhodou také jistě je, že lounge a kavárna jsou s klubem vzájemně zvukově propojeny, a to systémem BOSSE, včetně subwooferů ve stropě. Vstupné na DELUXE činí 100 CZK, a mimo Karotteho, zde také vystoupí Misa Salacova, Craft a Michal Poliak.

Moderní design a víceúčelové prostory – COFFEE HOUSE - najdete v Brně (50 metrů od klubu Perpetuum), na ulici Rooseveltova 6/8.

Více informací na www.coffee-house.cz nebo www.deluxevent.cz


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016