PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
25.04.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Orion, Macio, Texx, Face, Peli
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk, holky zdarma
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Orion: "Budu mit v kufru mash upy, hauzinu a elektro píčoviny"
V sobotu si za gramce v Mecce stoupne ostřílený DJ a rapper Orion. Nezahraje však rap a hip hop, jak jste u něj zvyklí, ale pořádně taneční house a electro. Jak se k taneční hudbě dostal? Přečtěte si rozhovor!
 
Čus Ori, lidi jsou překvapení, když slyšeli, že budeš hrát houseovej set, kdy tě začal house bavit a začal sis kupovat desky.

House mě baví od tý doby co jsem byl poprvý v Mecce:). Jinak už delší dobu hrejeme s Trafikem hodně party joints a to je samozřejmě o tancování. Baví mě taneční věci a hlavně remixy a mash upy, kde máš houseovej podklad a přes to rapy nebo jiný smíchaniny.

Co je u tebe novýho, co Orikoule, jak se vlastně má Orion.

Orikoule má brácho úspěch. Je to nejlepší rapový album co tu kdy vyšlo. Každej se na tom zabíjí a to mě i Jamese Colea velice těší a chceme všem za přízeň poděkovat. Na začátku února jsme měli křest v Retru a bylo tam 1400 lidí a prej tak 400 se tam už ani nedostalo. Ten barák skoro spadnul. Takže se mam fajn, když nehraju nebo nemáme koncert tak jedu na hory nebo jdu hrát tenis nebo snim nějaký krvavý steak, víš jak?!

Je něco co bys vzkázal návštěvníkům dubnového SoundCreamu a je něco, na co se do Meccy těšíš ty?

Rád bych vzkázal všem SoundCream people, ať určitě dorazej protože tohle ještě neslyšeli:). Budu mit v kufru mash upy, hauzinu, elektro píčoviny. Hot tunes. Já osobně se těšim na samotný hraní, protože v Mecce se mi vždycky hrálo dobře, je tam pro dje ideální prostředí a slyšel jsem něco o novym zvuku což mě velice zajímá. Takže zvu všechny pracháče a jejich lolitas na paaaaaaaaarty.
 
Na sobotním SoundCreamu Orion zahraje exkluzivní houseový set Nová tvář párty SoundCream zahraje již tuto sobotu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Anketa ze Soundcreamu s Orionem od Scion
 

Fotoreporty

 
aja
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016