PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS THE SEXY NURSES STRIKES BACK

Datum konání:
03.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jerry (djjerry.cz, Apokalypsa), Nesquik (djnesquik.com), Wolscha (myspace.com/marktongue), Nuff (djnuff.cz)
2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, vstup 160/190 czk, vip 790 czk, meccamagazín volné kupóny - platnost do 23:00, holky do 23:00 vstup zdarma, guestlist - platnost do 24:00, Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special Rehab India decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD & vstup v doktorském a sestřičkovském kostýmu zdarma!
 
 
Páteční Rehab v Mecce & profily DJs
Rehab presents The Sexy Nurses Strikes Back
Žhavá dubnová noc Rehab nabitá electro soundem, který dominuje všem dance floorům světa, vám přináší špičku české taneční scény, a to ve všech možných podobách. Tato edice bude hudebně rozmanitá a připravená tak, aby uspokojila široké spektrum nenasytných clubberů.
 


Pozvání přijal brněnský živel DJ JERRY, který z velké části stojí za zrodem nejnavštěvovanější halovky v Brně APOKALYPSA, kde má také svou pravidelnou rezidenci. Jeho jméno se objevuje v line-upech po boku takových jmen jako jsou UMEK, VALENTINO KANZYANI, MONIKA KRUSE atd. JERRY se také stává hostem zahraničních parties, kde hrává v prestižních klubech například v Rakousku, Maďarsku nebo v Anglii. Vy se můžete těšit na jeho speciální electro-house set exkluzivně pro sestričkovskou párty REHAB! Jerryho podpoří místní rezident a spoluzakladatel noci NESQUIK, který byl právem zvolen vítězem v soutěži LIVC Bassline Cup a stal se v krátké době rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Připravte se na sadu electra a současného progressive soundu. Další na řadě bude WOLSCHA, a to ve speciálním a stylovém minimal-electro setu. Vše doplní sympatický talent NUFF, kterým Vás bude léčit až do rána. Na spodní RnB stagi Vás rozpálí project Platinum Soul s leadery pražské RnB urban scény - DJ Omar & Abdul 52 z rádia Spin! Sexy sestřičky, stylové a nové dekorace a luxusní nový zvuk v klubu Mecca (Funktion One) se postarají o jedinečnou vizuální stránku této noci. REHAB máte také možnost vidět ve více než 10 top klubech po celé ČR v rámci REHAB Tour 2009. REHAB pokračuje v plnění svých slibů a zlepšuje tak Vaši léčbu na maximum!



REHAB - Musical Recovery Specialists
(rehabnight.com & myspace.com/rehabnight)

REHAB VIDEO


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016