PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS THE SEXY NURSES STRIKES BACK

Datum konání:
03.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jerry (djjerry.cz, Apokalypsa), Nesquik (djnesquik.com), Wolscha (myspace.com/marktongue), Nuff (djnuff.cz)
2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, vstup 160/190 czk, vip 790 czk, meccamagazín volné kupóny - platnost do 23:00, holky do 23:00 vstup zdarma, guestlist - platnost do 24:00, Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special Rehab India decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD & vstup v doktorském a sestřičkovském kostýmu zdarma!
 
 
Páteční Rehab v Mecce & profily DJs
Milí pacienti, již tento pátek se v klubu Mecca odehraje další série stylové taneční noci Rehab. Pacienti, kteří dorazí na očkování v čas, budou odměněni novým CD Planet Rehab. S meccamagazín ústřižky a pro holky do 23:00 je vstup grátis! Můžete těšit na Rehab DJs, půvabné Rehab sestřičky, dekorace a projekce, které dělají právě tuto noc speciální!
 
REHAB main stage:



JERRY (djjerry.cz)
Apokalypsa party

V exkluzivním 90 minutovém houseovém setu!

Apokalypsa. Párty, kterou není zřejmě potřeba nikomu sáhodlouze představovat. Bez ní by byla Morava jako ryba bez vody. Stějně tak tomu je i s DJem Jerrym, který je jejím stálým rezidentem. Tento djský rebel stál u jejího v zniku již od samého počátku. Jeho aktuální zvuk je nyní ve stylu tech-house a electro. Jerryho jméno se v současné době objevuje v line-upech po boku takových jmen jako jsou DEADMA5, UMEK, VALENTINO KANZYANI atd. Jerry se také stává hostem zahraničních parties, kde hrává v prestižních klubech například v Rakousku, Maďarsku či v Anglii. Vy se můžete těšit na jeho speciální house set exkluzivně pro sestričkovskou párty Rehab.

Play time: 1:30 - 3:00



NESQUIK (djnesquik.com, rehabnight.com)
Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup & Duplex & Mecca club resident

Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytváří jedinečnou atmosféru. Za svou kariéru vystoupil po boku těch největších záhraničních jmen a jeho sound je slyšet ve všech známých klubech a eventech (O2 Arena, Mecca, Roxy, Duplex atd.). Zároveň je také spoluzakladatelem úspěšné stylové párty Rehab. Byl právem zvolen vítězem v soutěži LIVC Bassline Cup a stal se tak v krátké době rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní po celé ČR i v zahraničí. Těšit se můžete na show, při které Vás bude léčit tech-electro soundem a jeho novou vlastní produkcí s názvem „I'll Make You Famous“!

Play time: 3:00 - 4:30



WOLSCHA (www.myspace.com/marktongue)
Bubbles party resident & vítěz rave records DJ contest

Markovy první začátky s Djingem byly v roce 2000, jeho start byl v legendárním klubu Barumba, kde získává obratem rezidenturu. To mu jistě v djské kariéře prospělo, protože v roce 2006 vyhravá Time Out Contest soutěž a posléze zakládá s dalšími kolegy úspěšnou párty Bubbles v Olomouci. Jeho styl je velmi barevný a různorodý, těšit se můžete na perfektní electro & techhouseové oživení!

Play time: 00:00 - 01:30



NUFF (djnuff.cz)
Kamikaze party resident

Tento talentovaný DJ vás bude léčit svým vybraným v kusem pro taneční hudbu. Můžete očekávat řádnou dávku minimal a tech-house music, okořeněnou exotickýmy zvuky a prvky.
Svou djskou kariéru odstartoval v roce 1998 v rodném Havířově, do kterého zavedl tenkrát velice okouzlující styl muziky a tím je bezevšeho house. Odhodlání, výdrž a věčné zdokonalování sebe samotného ho dostali do těch nejvýznamnějších podniku v České Republice jakými jsou například Duplex club Praha ,Mecca Praha a spousta dalších vyhlášených tanečních podniků. Těste se na pořádnou minimal - house jízdu!

Play time: 22:00 - 00:00 / 4:30 - end



2nd Platinum Soul stage:

DJ Omar & ABD 52 / (platinumsoul.biz)

Dj Omar objevil svoji lásku k hudbě v ranném věku a po několika letech sbírání hudby se logicky stal DJem.Omar vždy tíhnul k hip-hopu a nebál se experimentovat s jinými styly jako jsou jungle, house a 2 Step. Poprvé naživo začíná hrát v Londýně, a to hlavně v londýnském pirátském radiu Freak FM. Na konci roku 1999 se stěhuje do Prahy a vrací se k hip-hopu a RnB a brzy se stává ikonou Hip Hop párty DJingu. Poté, co si získává dobré jméno díky hraní ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Roxy, Radost FX, Mecca, Občanská Plovárna, Bordo a na Hip-hop Kempu pro 10 000 lidí, dostává šanci předvést se i před publikem v Polsku, Rakousku a Itálii. V roce 2003 díky dobré reputaci získává pro svou hudbu týdenní dvouhodinový pořad na rádiu Deejay společně s DJem Abdul 52 v show BACKSPIN. Ten se brzy stává leaderem mezi pořady svého druhu díky progresivnímu výběru skladeb a nadupaných párty setech. Počet poslouchajících se tak vyšplhává až na neuvěřitelných 20.000. Mezi jejich hosty patří i mezinárodní ikony jako: De La Soul (US), Soul 2 Soul (UK), DJ Slim Jim (Irsko), Viennese Voodoo (AT) a z českých a slovenských jsou to: Kontrafakt, DJ Wich, DJ Trafik, PSH, Supercrooo, Vec a mnoho dalších. Na začátku roku 2006 končí pořad Backspin a Omar a Abdul se stěhují do rádia Wave (Český Rozhlas 4) a vzniká nový projekt Platinum Soul (platinumsoul.biz). Projekt Platinum Soul Dot Biz se brzy stává jedním z leaderů na české Hip Hop párty scéně a během roku 2006 se Platinum Soul DJs stávájí nejčastěji hrajícími Hip Hop DJs v ČR. Rozjíždí klubové večery v klubech Bordo, N11, Jet Set, Klubu 001 a Občanské Plovárně. Aktivity Platinum Soul si všímá server Libimseti.cz a v září 2006 vzniká Platinum Soul Rádio na tomto serveru. PS rádio se rychle zařazuje do top 10nejposlouchanějších internetových rádií v ČR. V současné době působí na hiphopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul.

Playtime: All night long baby!



AFTERPARTY:
OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: LE CLAN
(Balbínova 23, Praha 2, www.leclan.cz)

OFFICIÁLNÍ AFTER PARTY REHAB: STUDIO 54
(Hybernská 38, Praha 1, www.studio54.cz)

REHAB - Musical Recovery Specialists
www.rehabnight.com | www.myspace.com/rehabnight
 
Rehab presents The Sexy Nurses Strikes Back

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016