PARTYINFO

 

FULL MOON PARTY 03

Datum konání:
03.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
CJ Bolland & Mc Skreen, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Home aka Torano Taruka, Nick Larson, Bon Finix, Ricco, Philip TBC, Ghonzales
Info:
http://www.partyfullmoon.cz
Popis:
start 22:00, vstup 99/199 czk, na místě do půlnoci 250 czk, poté 299 czk
Line-up:
Techno.cz stage:

23:00 - 00:00 Home
00:00 - 00:45 Jonty Skrufff
00:45 - 01:30 Fidelity Kastrow
01:30 - 02:15 Jonty Skrufff
02:15 - 03:00 Fidelity Kastrow
03:00 - 06:00 CJ Bolland & MC Skreen

Poslouchej.net trance stage:

22:00 - 00:00 Ricco
00:00 - 03:00 Nick Larson
03:00 - 06:00 Bon Finix

Radio 1 beatcase stage:

23:00 - 05:00 Philip TBC & Ghonzales
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Full Moon party potřetí již dnes a něco nového o Summer Of Love
Třetí pokračování Full Moon Party v Abatonu
První dva díly Full Moon Party sklidily velký ohlas a nadšení, teď je tu třetí díl a bude to pecka. Jaro konečně začíná a první dubnový pátek tudíž bude první jarní klubový festival Full Moon Party. Hned tři velké djské hvězdy za pouhé kilo za vstupenku! Jako obvykle nabídne kvalitní elektronickou hudbu na 3 pódiích, jarní dekorace, úchvatnou panoramatickou projekci v režii Deja & JTR / Phase, silný zvuk, zajímavá světla a lasery, jarní květiny, opět vydekorovaný a probarvený klub.
 


Hlavní Techno.cz pódium si mezi sebe rozdělí dvě velmi dobře známé dvojice v dlouhých 3 až 4 hodinových setech. Hlavní hvězdou je jednoznačně Christian Jay Bolland se svým dvorním MC Skreenem, autor hitů jako Sugar Is Sweeter, The Prophet, Camargue, nebo It Ain’t Gonna Be Me z filmu Human Traffic. Proslavil se především na Summer Of Love 1998 a 1998, stejně jako na několika nezapomenutelných párty v pardubickém L-Klubu. Naposledy se blýskl perfektními vystoupeními loni na Techno Masters či letos v únoru na Apokalypse Virtual Reality. Na svou teprve druhou pražskou návštěvu přijede propagovat své nové album 500 Euro Coctail s novým hitem Freak, nazpívaným Jade4U. Připrav se na nezapomenutelnou show!

Druhým tahákem je berlínsko-londýnská dvojice Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow. Loni se přihlásili hitem 21st Century Girl, letos nachystal Jonty Skrufff společný singl Trainwreck s Judge Julesem. Netřeba je příliš představovat, slyšet jste je mohli na Elektře v Roxy v Praze či na Flédě v Brně, na mnoha warm up párty a festivalu Summer Of Love 2008. O hodinový úvodní set se postará sušický DJ donedávna známý Home, který se poprvé představí pod svým novým jménem Torano Taruka.



Poslouchej.net Trance stage bude patřit švýcarskému Djovi a pruducentovi Nicku Larsonovi, který si zde odbude svou českou premiéru. Poprvé na sebe upozornil v roce 2007 deskou FDV6 / Legacy na labelu Spinnin Rec, které se dostalo podpory od snad všech velkých traceových superstars. Loni bodoval s hity jako Switzerland a Barock, zahrál na mnoha předních evropských akcích a nyní je čas se s ním seznámit také v České republice. Příležitost budete mít v tříhodinovém setu na třetí Full Moon Party. Nicku Larsonovi bude sekundovat velmi populární, původem kyperský DJ Bon Finix a svou šanci dostane také jeden z nových talentů, pražský DJ Ricco.

Sklepní sál bude patři Radio 1 presents Beatcase Downtempo Mashup Zone, kde uslyšíte zlomené beaty, breaky, downtempo i jiné zajímavé rytmy v podání Philipa TBC a jeho hosta Ghonzalese.

Uvidíme se v Abatonu!

Předprodeje vstupenek za 99 kč plus poplatky najdete do 27.3. v předprodejích: TICKETPRO - TICKESTREAM - TICKETPORTAL

SPECIÁLNÍ NABÍDKA:
Pozvi celou svou partu a kup si balíček lístků za neuvěřitelné ceny. Můžeš si vybrat 5 lístků za 399 kč nebo 10 lístků za 699 kč. Tyhle balíčky si můžeš objenat na Shop.techno.cz nebo na Rave.cz/shop. Nabídka platí do pondělí 30.3.2009.

Od 28.3 bude cena vstupenky 199 kč plus poplatky, na místě pak 250 kč do půlnoci, poté 299 kč.

Využij naší nabídky a kup si vstupenku na příští Full Moon Party 04 za 99 kč bez poplatků přímo na Full Moon Party u vstupu. A co víc, každý, kdo si zakoupí vstupenku na příští párty přímo v klubu, dostane jako bonus jednu vstupenku navíc pro svého kamaráda či kamarádku. A to je fér, ne?

Last but not least: Spolupráce Full Moon Party s Jedličkovým ústavem Praha pokračuje a slibně se rozvíjí. Také na třetí párty můžeš svou troškou přispět těm, kteří tvou pomoc potřebují. Kasičku, připravenou pro tvůj příspěvek najdeš u vchodu do Abatonu. Je to na tobě...

Více informací najdeš na:
www.partyfullmoon.cz
www.myspace.com/partyfullmoon
Facebook.com – hledej Full Moon Party
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze třetí Full Moon Party od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016