PARTYINFO

 

PURE - PAUL VAN DYK

Datum konání:
17.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Paul van Dyk, Michael Burian, Michal Poliak
Info:
http://www.pureprague.cz
Popis:
start 22:00
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Paul van Dyk exkluzivně na Z1
Poslední informace k páteční PURE v SaSaZu
Třetí letošní vydání klubové noci PURE agentury United Music se odehraje v pátek, 17. dubna v prostoru SaSaZu v pražské holešovické tržnici, tzv. River Town Prague. Hlavní hvězdou nebude nikdo jiný, než jeden z nejpopulárnějších DJ planety, německá hvězda Paul Van Dyk. Ten tradičně vystoupí v tříhodinovém setu, a publikum mu také tradičně rozehřeje Michael Burian. Závěr noci bude patřit Michalu Poliakovi. Pro všechny, kteří se na tuto klubovou událost roku chystají, máme poslední praktické informace.
 
SaSaZu se nachází v prostoru pražské holešovické tržnice, v hale číslo 25. Vstup do areálu bude možný jak z ulice Jateční, kde je zároveň vjezdem na placené parkoviště, tak z Bubenského nábřeží, kde se nachází stanice tramvaje. V SaSaZu bude vyhrazen speciální vstup pro majitele VIP vstupenek na boční straně haly, a hlavní vstup pro majitele základních vstupenek na čelní straně. Brány klubu se otevřou ve 21.30 a hudební produkce odstartuje ve 22.00 hodin, kdy se za DJský pult postaví Michael Burian. Paul van Dyk vystoupí od 1. do 4. hodiny ranní, kdy nastoupí Michael Poliak. Konec je naplánován na 6. hodinu. Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio 54.



Všechny vstupenky na PURE s Paul van Dykem jsou beznadějně vyprodány, a nebudou v prodeji ani na místě. Jedna vstupenka platí pro jednu osobu. Platné jsou pouze vstupenky vytištěné v síti Ticketpro. Pozor na překupníky, kteří prodávají falešné výherní poukazy!

Více informací na: www.pureprague.cz
 
PURE hlásí další novinky

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016