PARTYINFO

 

PURE - PAUL VAN DYK

Datum konání:
17.04.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Paul van Dyk, Michael Burian, Michal Poliak
Info:
http://www.pureprague.cz
Popis:
start 22:00
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Paul van Dyk exkluzivně na Z1
Slavný německý DJ a producent Paul van Dyk bude exkluzivním hostem zpravodajské televize Z1. Jeho jediné televizní interview uvidí diváci v pátek, 17. dubna v pořadu To říkáte Vy! Třetí nejžádanější DJ planety podle žebříčku DJ MAG Top 100 za rok 2008, Paul van Dyk zavítá do studia Z1 společně s DJ Michaelem Burianem a šéfredaktorem Techno.cz Štěpánem Dlouhým.
 


Známý hudební producent a DJ udělal v případě rozhovoru pro Z1 jedinou televizní výjimku při svém nadcházejícím pražském pobytu, kde v pátek, 17. dubna, vystoupí jako hlavní hvězda klubové noci PURE Prague. Moderátorku Naděždu Hávovou bude v rozhovoru s Paulem van Dykem zajímat mimo jiné současná taneční scéna a její trendy nebo producentův vztah k Praze, kterou často navštěvuje. Stranou jistě nezůstane ani téma možných dopadů finanční krize na oblíbenost a návštěvnost hudebních akcí.

Pořad To říkáte Vy! s Paulem van Dykem vysílá Z1 v pátek, 17. dubna v 18:10. Záznam pořadu bude možné najít na internetové stránce www.z1tv.cz v sekci Archiv.
 
Poslední informace k páteční PURE v SaSaZu PURE hlásí další novinky

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016