PARTYINFO

 

VOTVÍRÁK 2009

Datum konání:
12.06.2009 - 14.06.2009
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
Live:
Lucie Bílá, Michal David, Ewa Farna, Medvěd 009, Wohnout, Monkey Business, Buty, Žlutej Pes, Kreyson, Sto Zvířat, UDG, Argema, O5& Radeček, Skyline, Sunshine, Lunetic, Indy& Wich, Vec, Zverina, Pio Squad, more
Info:
http://www.votvirak.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Votvírák 2009 uveřejnil svůj kompletní program!
Největší hudební multižánrový festival v Čechách, který se uskuteční již 12. – 14. června 2009 na obrovské ploše letiště Boží Dar v Milovicích nad Labem, zveřejnil svůj kompletní program. Mezi největší hvězdy letošního ročníku patří bezpochyby několikanásobná „Zlatá Slavice“ Lucie Bílá, Michal David, Ewa Farna, kapely jako Medvěd 009, Wohnout, Monkey Business, Buty, Žlutej Pes, Kreyson, Sto Zvířat, UDG, Argema, O5& Radeček, Skyline, Sunshine nebo znovuobnovený Lunetic. Na své si přijdou také hip –hopoví fanoušci, kteří přivitají seskupení a DJs jako Indy& Wich, Vec, Zverina, Pio Squad  nebo DJ Jorgos.
 
Letos jsme pro návštěvníky připravili čtyři žánrově rozmanité pódia, kde si vybere svého hudebního oblíbence snad každý. Centrální stage se v pátek rozduní v rytmu oldies, kde vystoupí asi nejpřekvapivější jména ze všech headlinerů letních festivalů vůbec.“ Říká producent a ředitel festivalu Artur Kaiser.

Odpoledne diváky potěší například Argema, Kreyson s Láďou Křížkem, večer pak slibovaná nejpopulárnější zpěvačka v zemi Lucie Bílá, po ní znovuobnovený fenomén 90. let chlapecké seskupení Lunetic, dále dnes už legendární zpěvák Michal David, kapela České srdce nebo Legendy včele s moderátorem a zpěvákem Petrem Šiškou. Ostatní diváci se dalších stagích budou moci v pátek těšit na Ivu Frühlingovou s kapelou, Báru Zemanovou, Tomáše Kluse, Viléma Čoka s kapelou, koncertní zpracování rockové opery Antigona, další kapely jako Doga, Imodium, Fate Magazine nebo Matahari.“  Shrnuje nabitý line-up největšího festivalu Artur Kaiser.

V sobotu nebudou diváci ochuzeni o další esa české festivalové muziky. Vystoupí například kapely jako Wohnout, kapela Medvěd 009, která slavnostně pokřtí své dlouho očekávané koncertní DVD z loňského Votvíráku, O5&Radeček, funkoví matadoři Monkey Business, Airfare, Lety Mimo, Volant, Totální nasazení, Jaksi taksi, Schodiště, Another Way, Abraxas, UDG, Škwor, The Switch, Sto Zvířat nebo Xindl – X. „Letošní program je opravdu nabitý hvězdami současné česko – slovenské muziky“. Dodává Artur Kaiser.

Vstupné na Votvírák je tradičně zdarma a na akci, která otevírá festivalovou sezónu si můžete zakoupit také vstupenky na ostatní letošní hudební festivaly až s 80 % slevou! Parkovné po dobu celé akce stojí jen 250 Kč (cca 3dny). Stanové městečko je letos pro větší komfort a pohodlí návštěvníků zpoplatněné - 1 osoba/ 50 Kč.

Podrobný časový line – up bude zveřejněn již tento čtvrtek na www.votvirak.cz.
 
Votvírák 2009 chystá obrovské hudební překvapení

Reporty

 
Videa z Votvíráku
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016