PARTYINFO

 

EXANIMO REBIRTH

Datum konání:
03.04.2009 - pátek
Místo konání:
Hodonín - Paladium
DJs:
Ronski Speed (de), Michael Burian (michaelburian.com), Michal Poliak (legia rec.), Milan Lieskovsky (milanlieskovsky.com, sk),
Eruvie (myspace.com/eruvie, sk), Holy (mosp.info)
Info:
http://www.exanimoparty.cz
info@exanimoparty.cz
Popis:
start 20:00, vstup 250/320/390 czk, vip 1500 czk
Line-up:
19:00 - 20:00 Najgecc - open DJ
20:00 - 21:00 Eruvie
21:00 - 23:00 Milan Lieskovsky
23:00 - 01:00 Michal Poliak + aKEa
01:00 - 03:00 Michael Burian
03:00 - 05:00 Ronski Speed
05:00 - 07:00 Holy
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
ExAnimo Rebirth - časový harmonogram akce
ExAnimo Rebirth, trance v podání nejen Ronskiho Speeda
Již za pár dní uvítají prostory hodonínského klubu Paladium bezesporu eso německé taneční scény Ronskiho Speeda. Společně s ním vystoupí v současnosti nejlepší český dj a producent Michael Burian. Stále úspěšnější producent a dj Michal Poliak, který je rezidentem párty ExAnimo, vystoupí v doprovodu své dvorní vokalisty aKEa. Aktuální slovenský trance přijede předvést Milan Lieskovsky. A v průběhu noci budou mít návštěvníci možnost obdivovat taneční/akrobatické vystoupení nebo fire/pyro show slovenské skupiny Argolla.
 


Dovolte mi, za celý realizační tým, krátce vám přiblížit, jak bude tato akce vypadat.

Co je vlastně ExAnimo?

Je to projekt taneční párty, který chce nabídnout nevšední zážitek a vzrušující show. Nejen vyznavačům stylu trance, ale přiblížit tento stále oblíbenější směr elektronické hudby také lidem, pro které jména jako Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren znamenají “JEN” pár protančených minut na diskotéce. Prostory hodonínského klubu Paladium, ve kterých proběhne tento díl akce, jsou k tomu jako stvořené.



Kdo nám bude hrát, to už víme! Ale co nám bude hrát?

Line Array zvukový systém ADAMSON Spektrix s celkovým výkonem 40 kW. Což je profesionální zvukový systém světové špičky mezi výrobci audio systémů. Třípásmový systém je napájen nejnovější generací světově proslulých švédských zesilovačů Lab.Gruppen. Zvukové systémy Adamson se používají na největších světových festivalech, koncertech i v klubech. Za zmínku stojí alespoň největší světový festival taneční hudby Dance Valley v Holandsku. Na jakou vizuální a světelnou show se můžeme těšit, nám odpověděl zástupce dodavatelské společnosti Marcel Audio.

Pro osvětlení párty ExAnimo budou použity světelné hlavy MARTIN MAC 700, které zajistí dokonalé pokrytí prostoru světelnými paprsky o výkonu 700 W a plné míchání barev v RGB režimu. Pro barevné pokrytí instalujeme ledkové otočné hlavy JB Lighjting Vary LED 384, také s plným mixováním RGB. Stage doplní Clay Paky Atlas 575, ty budou efektně prořezávat prostor bílými paprsky jako u prvního dílu ExAnima. To vše bude řízeno zcela novou koncepcí pultu AVOLITES EXPERT.

A jaká by to byla párty bez laserů…?

Těch tam bude 5! Z nichž jeden plnobarevný RGB KVANT o výkonu 2 W. Pro dokonalý prožitek bude nad hlavami djs instalována širokoúhlá projekce. Její velikost je navržena tak, že téměř oddělí bar od tanečního parketu. Pro projekci bude použito speciální panoramatické plátno o rozměru 8x3 m, které umožňuje sledovat obraz jak z parketu, tak z druhé strany - přímo z baru. Výsledný obraz bude tvořen dvojicí DLP projektorů Panasonic. Pomocí speciálního softwaru budou tyto 2 obrazy bezespárově spojeny v jeden celek. Projekce bude tvořit dominantní prvek celé scény, bude přímo partnerem pro djs. Stage bude ještě doplněna několika plazmovými panely. V kombinaci s propracovanými animacemi VJs v podání Cube Vision jistě dokreslí nevšední atmosféru této noci s kouzelným datem 03. 04. 09.



Prvních 1.000 návštěvníků obdrží ke své vstupence CD s exkluzivním setem ExAnimo Rebirth od našeho rezident dje Michala Poliaka. A praktická drobnost, jako je tištěný LINE UP, je samozřejmostí pro každého z návštěvníků. Z celé akce bude pořízen video záznam, a vydáno oficiální DVD.
Prostředí jednoho z největších klubů na Jižní Moravě vám nabídne, vedle dostatečného prostoru (1.900 m2), velkého tanečního parketu s možností klidného posezení v některém ze dvou salonků, také 5 mimoúrovňových barů s celkovou délkou 100 m, pivnici, a velkou venkovní terasu.

Abychom uspokojili i nejnáročnější návštěvníky a také jako poděkování partnerům, jsme připravili ve V.I.P. zóně celou řadu vychytávek. V průběhu noci budou na baru, přímo za zády vystupujících DJs, ZDARMA vybrané druhy alko i nealko nápojů. Je připraven catering formou rautového pultu s obsluhou. Osvěžit se můžete některým z mnoha drinků, které budou při své show míchat profesionální barmani. Příjemné posezení v boxech vám nabídne možnost osobního kontaktu s vystupujícími.

Příště vám představíme vizualizaci Stage, časový LINE UP a přineseme poslední praktické informace, které by vás mohli ještě zajímat nebo zaujmout.

Ex Animo – „ze srdce“, upřímně
* latinské rčení, …a tak to také myslíme!

Kamil – ExAnimo Production
 
ExAnimo - Vzkříšení po pěti letech

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Vlk
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016