PARTYINFO

 

EXANIMO REBIRTH

Datum konání:
03.04.2009 - pátek
Místo konání:
Hodonín - Paladium
DJs:
Ronski Speed (de), Michael Burian (michaelburian.com), Michal Poliak (legia rec.), Milan Lieskovsky (milanlieskovsky.com, sk),
Eruvie (myspace.com/eruvie, sk), Holy (mosp.info)
Info:
http://www.exanimoparty.cz
info@exanimoparty.cz
Popis:
start 20:00, vstup 250/320/390 czk, vip 1500 czk
Line-up:
19:00 - 20:00 Najgecc - open DJ
20:00 - 21:00 Eruvie
21:00 - 23:00 Milan Lieskovsky
23:00 - 01:00 Michal Poliak + aKEa
01:00 - 03:00 Michael Burian
03:00 - 05:00 Ronski Speed
05:00 - 07:00 Holy
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
ExAnimo Rebirth - časový harmonogram akce
Brány klubu Paladium se otevřou v 19.00 hodin. V ten okamžik také začíná hrát Open DJ (Najgecc), který vám zpříjemní dobu čekání na oficiální zahájení, to je naplánováno na 20.00 hodinu. S posledním vystupujícím se rozloučíme v 7.00 hodin ráno, kdy celá akce končí.
 
Vstupy

Majitelé vstupenek zakoupených v předprodeji a návštěvníci, kteří si vstupenky zakoupí na místě, využijí hlavního vchodu z přední strany klubu. Majitelé VIP vstupenek, výherci soutěží, akreditovaní novináři a fotografové, partneři, VIP hosté a vystupující využijí VIP vchodu ze zadní strany klubu. Vchody budou označeny a na místě bude pořadatelská služba, která popřípadě poradí. Vycházení z budovy klubu možné nebude. Po opuštění budovy se vstupenka stává neplatnou! Neplatí pro VIP. Pro osvěžení na čerstvém vzduchu můžete využít venkovní terasu, na kterou je vstup přímo z tanečního parketu.



Na akci je zákaz vnášení zbraní, skleněných nádob, plechovek, PET lahví, deštníků a ostatních nebezpečných předmětů, alkoholických nápojů, toxických a jiných omamných látek, audio-video zařízení včetně profesionálních fotoaparátů. V zařízení je povolena konzumace pouze jídla a nápojů zde zakoupených. U vstupu může být prováděna bezpečnostní kontrola. Pořádková služba může provádět osobní prohlídky. Majitel vstupenky uděluje souhlas s tím, že fotografie, filmy nebo videozáznamy s jeho osobou smějí být pořízeny a užity, a to bez peněžité náhrady. Využívané zařízení a pořadatel si vyhrazují právo odepřít vstup nebo vyvést každou osobu, která nevyhoví předpisům, Provoznímu řádu, pokynům pořadatele nebo jejíž chování shledá nepřístojným, a to bez náhrady nominální ceny
vstupenky. Šatna, kterou doporučujeme využít, je součástí klubu.

Parkování

Součástí areálu klubu jsou dvě rozsáhlá parkoviště, z nichž to menší bude využito pro majitele VIP vstupenek, akreditované novináře a fotografy, partnery a vystupující. Toto parkoviště naleznete zezadu za budovou klubu, kde je také VIP vchod do budovy. Běžní návštěvníci využijí parkoviště před budovou klubu. Další dvě velká parkoviště, kterých mohou návštěvníci využít, jsou vzdálena asi 3 minuty chůze od klubu. Jedno je na ulici Koupelní a druhé na ulici Zámecká.

Doprava

Klub Paladium se nachází takřka v centru města Hodonína, na hlavním silničním tahu směrem na Slovenskou republiku (město Senica). Pokud do Hodonína přijedete vlakem nebo autobusem, je klub vzdálen přibližně 15 minut pěší chůze od vlakového i autobusového nádraží. Ke klubu se dostanete pěšky z nádraží do centra, pak přes Masarykovo náměstí, za radnici a ulicí Zámecká až k Paladiu.

Můžete také využít oficiální taxislužby ExAnimo, která vás za velmi příznivou cenu, dopraví kamkoliv po městě Hodoníně i v jeho blízkém okolí. Kontakt Silver TAXI: +420 728 045 000 a +420 724 009 905.
 
ExAnimo Rebirth, trance v podání nejen Ronskiho Speeda ExAnimo - Vzkříšení po pěti letech

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Vlk
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016