REPORT

 

Connect 2 Mountains

Tentokrát jsme se do Vrchlabí vypravili už ve čtvrtek. Kromě party jsme měli v plánu se sportovně vyžít, což se nám kupodivu podařilo. Podmínky pro zimní sporty byli více než ideální... Celý čtvrtek a pátek jsme strávili na sjezdovce. V pátek jsme se vrátili o něco dříve z důvodu chystané akce.

 
Tentokrát jsme se do Vrchlabí vypravili už ve čtvrtek. Kromě party jsme měli v plánu se sportovně vyžít, což se nám kupodivu podařilo. Podmínky pro zimní sporty byli více než ideální... Celý čtvrtek a pátek jsme strávili na sjezdovce. V pátek jsme se vrátili o něco dříve z důvodu chystané akce.

Po krátkých přípravách (i když Mellow strávil v koupelně půl dne, aby si správně načesal "svého kohouta") jsme sešli z pokojů dolů (v dřívějším reportu jsem se již zmínila, že součástí Dr. Maxe jsou pokoje) - bylo něco před půl desátou a hned u dveří nás překvapila fronta clubberů čekajících na lístky. Jen co jsme vešli do klubu, byli jsme překvapeni podruhé, spousta lidí už kalila a z parketu se ozývaly pochvalné výkřiky, což nebývá o půl desáté zvykem. Vypadalo to na podařenou akci...

V tu dobu už to roztáčel DJ Cool. Zpočátku mi to připadalo jako klasické tuc tuc, ale po půl hodině už se z mixáků a gramofonů linulo velmi příjemné, pestré, taneční techínko. Takže i tentokrát se Cool předvedl v nejlepším světle. Ve 23 hodin začal udávat tempo na akci Pavel Krejdl, který začal velmi dynamicky, ale jak pokračoval nevím, páč se naše champaigne partička odebrala na pokoj ztrestat nějakou tu flaštičku. ;)

Vrátili jsme se až na Matrixe, jehož vystoupení se mi líbilo nejvíc. Parádní set, výborně se na něj vytáčely boky. :)) Ostatně Matrix hraje vždycky skvěle, jeho sety jsou promyšlené a mají vývoj...

Asi si říkáte, jaktože se nezmiňuji o d'n'b stage, ale není to zrovna moje libido. Možná se o tom zmíní můj komplic Mellow, který tyto lámané beaty přímo vyhledává... (bohužel, tentokrát nemůžu sloužit, moc jsem se tam neohřál;)

Po Matrixovi nastoupil náš brat zo Slovenska Toky. Měl hrát místo Matrixe, ale protože dorazil později, museli si vyměnit hraní.

Od té doby, co jsem slyšela Tokyho naposledy se jeho hraní docela změnilo a to k lepšímu. Jeho set byl mnohem melodičtější, klidnější a stíhalo se na něj tancovat, což dříve moc nešlo. Po Tokárovi ještě jednou nastoupil Cool a pokračoval v příjemném mým ouškům lahodícím technosetíku.

Už se blížila šestá hodina ranní, ale parket byl stále plný a bylo opravdu znát, že si to partylidičky náramně užívají... Není se čemu divit, akcička to byla vskutku noblesní. Tolik lidí Max zažije jen málokdy, přes 700 lidí svědčí o dobrém jménu nejen tohoto klubíku, ale také webu Techno.cz, který měl tuto party spolu s Trancegate/Mountaingate na svědomí.

My jsme se z rozjařené Connect 2 Mountains odebrali po šesté ráno, abychom už v 9(!) ráno vstali a vypravili se na afterparty do Horních Míseček, konkrétně na Vrbatovu boudu, což je štreka do kopce dlouhá asi 6 km... Počasí bylo nádherné, sluníčko svítilo, běžkaři běžkovali a pletli se nám pod nohy. Sami jsme tomu nechtěli věřit, ale celou trasu jsme zvládli (důkaz ve fotoreportu) a kolem půl páté navečer jsme se vraceli do Maxe, kde jsme naše sportovní výkony patřičně oslavili. :)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016